Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Samo je bog moze spasiti\" - jebo te taj bog.
Feride, pridruzujem se \"cestitkama\"! :-))))))
Ajmo hodze, popovi i politicari vadite novcanike majku vam usranu jebem svima.
Ljudi pomozimo! Ne dozvolimo da ova mlada zena umre. Ako joj se moze pomoci, ako za nju ima lijeka, a mi ostanemo gluhi na pozive humanosti, svi cemo je nositi na dusi. Proganjace nas njena sudbina, a narocito kada mi ili neko nas dodje u istu situaciju. Lose stvri se ne desavaju samo drugima. Zivot je lijep, ali moze biti i okrutan. Pomozimo svi . Neka nam ne bude lijeno otici u banku i uplatiti novac, onoliko koliko ko moze. Svako mozemo, svako od nas potrosi novac za glupe i nepotrebne stvari. Zdravlje i zivot su najvece vrijednosti. A ako mi pomognemo nekome da zivi, to je velika stvar, i to bi trebalo da nas usreci i ucni velikim, bar, u sopstvenim ocima.
Ne seri papak. Imas napisan ziro racun pa posalji tih 10-20 maraka. Niko ti ne brani.
JA BIH NAZVAO NA TELEFON DA IMA TA JEBENA LINIJA ZA POMOĆ!!! PRVI PUT JE MUFLJUZ U PRAVU, JEBEM JA OVU DRŽAVU BIH, ALI JEBEM I ENTITETE: TAKOZVANU REPUBLIKU SRPSKU I TAKOZVANU FEDERACIJU, A JEBEM I SVA 3 NAŠA KONSTITUTIVNA NARODA I SEREM IM SE NA KONSTITUTIVNOST!!! NE MOŽEMO JEDNOJ BOLESNOJ ŽENI DONIRTI BAREM PO 10 ILI 20 MARAKA... SRAM DA NAS BUDE!!!
E jesu škrti u obavještenju
Da li neko zna da li ima i koja je info linija za doniranje?
Boze, zar se ovako lijepa zena nece moci spasiti!???? I sve zbog skrtosti i sebicnosti, prvo drzave BiH pa svih nas pojedinacno i zajedno. Fuj! Odvratni su mi odavno i jedni i drugi.