Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...da , sad pročitah i imena članica "radne skupine". poznavajući neke od njih, mogao bih se kladit u život da neće biti "opozicije" sekinim željama. čista "pro froma" da se odglumi legalitet i legitimitet. tipično za svaku dikatturu.
prvo radna grupa sve žene... pa kažu gender-ne-equality...... drugo... pravo puno je nemuslimana doktora u ovom "našem" sarajevu čini mi se više nego ovih... pa kažu teheran... treće... glavni grad jedne države ostaje bez jedne od najvažnijih medicinskih ustanova, gradu u kojem čekaš godinu dana da snimiš dvije kosti, gradu u kojem se naručuješ na pregled za dvije, tri sedmice, gradu čiji je zdravstveni sistem najgori u europi i niko da pita što, kako i otkad to...
pametna
@igot1946problems .. ko je rekao da meni šta smeta pavijane ...... šta misliš da si Houdini... nevidljivi......
BRAVO STEVANOVICU NEKA BALIJE SUTE TI IH ŠTITI, KUD NAS SVE NE POBISE !!!
Sta je Komora uradila do sada za ljekare i za zdravstvo. Pa davno ste trebali uraditi procjene za kadrovima u okviru brojnih Komisija koje imate. Komora je kriva sto je dala mogucnost ljekarima da rade privatno, pa su pokrali sve i iz drzavnih zdravstvenih ustanova i bahato se ponasali prema pacijentima i drzavnoj imovini. Seka je spas i penicilin za lezihljebovice i macimudane.
Dabogda sve SDA ovce lijecija sebija izmetbegovic
Moramo zaustaviti robovlasnicku vladavinu porodice Izetbegovic koja iz dana u dan ugnjetava sve gradjane Bosne i Hercegovine. Podrzite gradjane koji su protiv ukidanja bolnice i potpisite peticiju: http://www.onlinepeticija.com/peticija_protiv_gaenja_bolnice_abdulah_naka Sve nas se tice!!!
Doci ce vrijeme kad se neces moci lijeciti ako nisi clan SDA.
Komunjare na aparatima!
Kralj Aleksandar I Karadjordjevic dosao na vlast u kraljevini SHS jedan dan se probudi ode na "posao" raspusti vladu ukide sve uspostavi diktatru i stavi sebe na celo i nazva Kraljevinom Jugoslavijom. Procitala Sebija lekciju iz knjige historije/povijesti za 1. razred srednje skole pa se nafurala.
Negdje sam čuo da je SDA tumor BiH.Ovo dokazuje da stvarno i jeste.
Sprijecimo zatvaranje ove herojske ustanove i simbola grada i suprotstavimo se feudalnom rezimu porodice Izetbegovic. Dodjite sutra ispred bolnice u znak protesta i potpisite peticiju: http://www.onlinepeticija.com/peticija_protiv_gaenja_bolnice_abdulah_naka Jer nas se sve tice!!!
http://www.onlinepeticija.com/peticija_protiv_gaenja_bolnice_abdulah_naka
nikada više moj Bakire, stid me ove svoje ruke što je godinama za tebe glasala...
@ecipecipec Tek sad te stid? Pa zato nam se ovo i dešava.
@ecipecipec HAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA!
Da li se bilo ko od vas bez štele operisao u Općoj-Vojnoj bolnici? Ja takvog nisam upoznala. U nju ne možeš ući ako nekog ne poznaješ, osim eventualno hitnih slučajeva. Budimo iskreni običan narod nije imao pristupa.
Lazes!Ja nikad nikom dinara nisam dala i dolazim redovno,bez stele.
Sereš...
Stevanović kao štiti interese bolnice, a treba se raspitati koliki je bio procenat smrtnosti na Internom odjeljenju prije nego što je Seka došla za direktora. Tek je ona uvela pravi red u bolnicu koju su tamošnji ljekari bili potpuno privatizovali. Sada većina ljekara hoće da ide na KC jer znaju da će tamo imati bolje uvjete za rad. Ova situacija je iskorištena u političke svrhe, a protiv sadašnje koalicije.
Procenat smrtnosti sada nije veliki jer se niko ne prima u bolnicu,samo banalni slucajevi,po naredbi.
SEBIJA JE ODLUCILA... IZGLEDA DA JE PAO FELACIO, CIM BAKE BEZKITIC OVO PODUPIRE...