Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ocu posteno sudjenje u Banja Luci, glavnom gradu RS.
kakav kocerin, jesi se ti bunike najeo. hrvatsko-srpske granice su rijesene. ostalo su sitni pravosudni sporovi na kojima nitko nece profitirati, to je jasno rekao i josipovic koji je pravnik. mozes isto reci i za muslimane malo su ratovali protiv srba pa kad su vidjeli da ne mogu nagrnuli su sa izbleglicama na hrvate i to dok su im zene i djeca bili na hrvatskom jadranu i sa hvo oruzjem. tako da tu gresku necemo ponoviti. periguza je periguza i suncokret inace nebi vjeru prodao za veceru !!!
Hahahahaha ptica seva ...ta ti je dobra...bice on malo seva malo sova ima oci da mu ispadnu.... :))))
Pa čovječe ti si cijelo vrijeme il ugašen il neinformisan NEMA NIKAKVE FEDERACIJE IZMEĐU HRVATA I BOŠNJAKA,to je UKINUTO odlukom ustavnog Suda Bosne i Hercegovine,NEMA VIŠE;HALO,NEPOSTOJI. SVA TRI NARODA SU KONSTITUTIVNA NA SVAKOM DIJELU BOSNE I HERCEGOVINE,ti idalje živiš u \'93 i razmišljaš o Vošingtonskom sporazumu.Poslije Dejtona i olukom Ustavnog suda o konstitutivnosti TAJ SPORAZUM JE MRTAV,razumi,NEMA GA.Zadnja odluka Europskog suda u predmetu Sejdić Finci je uvela nove momente u BiH.Neznam,možda su ti neke stvari sada jasnije.
nedaj se branimire!
JOŠ JEDAN PAS JE UHVAĆEN.HVALA HRVATSKOJ POLICIJI.TOVARIŠ FRANC,MOŽDA SE PREZIVAŠ KOS,ALI GARANTUJEM TI DA ĆEŠ SE USKORO PREZIVATI Š-E-V-A. J.E.B.E.M TI KOMPLET FAMILIJU.
E da...da ne zaboravim..kako je rijesen problem ako tuzba Hrvatske protiv Brbije jos stoji...a bogme i u obrnutom smjeru vidim?? Bolje reci da je rijesen problem, ali samo na relaciji vas brdjana iz HB-a...sto i ne cudi previse...ionako u ratu niste znali sta hocete...cas sa muslimanima zajedno, pa onda protiv njih ratovali, pa protiv srba..pa na kraju sa srbima...odlucite se konacno
Brdjanin je sasvim slucajno iz srpsko-hrvatskog braka :):)..sta mislis sto ti spominjem Kocerin ebo te on :):)...Vukovar spominjem iz razloga sto je simbol hrvatskog stradanja (valjda?), ali neki (citaj srbi) smatraju da je ipak samo posljedica hrvatskog provociranja...pa da vidis kako je to kad se minimizira i relativizira zlocin nad \"tvojim\"...znam da ti je tesko prihvatiti istinu, ali ljudi su stradali..vjerovao ili ne...ja nikog ne pokusavam zavaditi, zavadjeni ste vi odavno...a ako se zvezdine pobjede mogu slobodno slaviti..zasto popisani Boysi i Torcida prave prosvjede svako malo...sto se tice muslimanskog problema...ebe mi se...al znamo samo da ga ti iz Kocerina neces rjesavati sigurno...online ratnice...
zaista si dosadan sa vukovarom. hrvati nisu provocirali klanjem po vukovaru kao sto su to radili muslimani po selima okolo srebrenice nastojeci isprovocirati un. zvezdine pobjede se mogu slaviti kao i dinamove i po vukovaru i po somboru. znam da je to jednom zatucanom brdjaninu poput tebe koju bezuspjesno pokusava zakuhati izmedju hrvata i srba tesko za shvatiti. hrvatsko-srpski problem je rijesen. nerijesen je jedino muslimanski problem u europi, ali ce se rijesavati globalno ne brini.
dodji dodji franz.....nauljio sam belegiju za tebe
@@ nvm..hahaha...vi Kocerinjani ste bas ludi :):)...cuj cackali mecku...moze li se onda reci da su i Hrvati cackali mecku..htjeli proglasiti Srbe manjinom itd...da li je onda Vukovar opravdan??Pa onda Sijekovac itd... Provocirali Srbe i dobili po nosu??? Sto se tice odnosa sa Srbima...pa eto za pocetak...pustite ljude da slave Zvezdine pobjede u Vukovaru...a ne neke proteste da pravite kao prije godinui, dvije kad li vec...
Pa čovječe ti si cijelo vrijeme il ugašen il neinformisan NEMA NIKAKVE FEDERACIJE IZMEĐU HRVATA I BOŠNJAKA,to je UKINUTO odlukom ustavnog Suda Bosne i Hercegovine,NEMA VIŠE;HALO,NEPOSTOJI. SVA TRI NARODA SU KONSTITUTIVNA NA SVAKOM DIJELU BOSNE I HERCEGOVINE,ti idalje živiš u \'93 i razmišljaš o Vošingtonskom sporazumu.Poslije Dejtona i olukom Ustavnog suda o konstitutivnosti TAJ SPORAZUM JE MRTAV,razumi,NEMA GA.Zadnja odluka Europskog suda u predmetu Sejdić Finci je uvela nove momente u BiH.Neznam,možda su ti neke stvari sada jasnije.
koliko su zasluzili ili ne nije na meni da odlucim. ali da su bosnjaci provocirali i cackali mecku koljuci po srpskim selima, jesu! hrvatska bi se trebala koncentrirati na zlocince nad hrvatima, a razvijati sto bolje odnose kako sa slovencima tako i sa srbima.
@ herceg-bosna...sta kazes, bolje bi im bilo hapsiti zlocince iz Travnika itd...slazem se, ali sta...mislis da ne bi trebalo hapsiti ove u vezi sa srebrenicom jel???Ono sto se desilo tamo je zasluzeno?? Zato sto nisu stradali Hrvati tu jel...koji ste vi ludjaci dole...prestrasno....a znate kenjati o Vukovaru gradu \"heroju\" zato....fuj
@HB Ta \"novoproklamirana\" nacija nas Bošnjaka je i Vaša stara nacija, od koje ste pobjegli i naprasno prešli u Hrvate, a svi smo do kraja 19 vijeka bili Bošnjaci. HercegBosnu tzv. isperite dobro vodom pošto Vam se BiH patriote \"obrišu\" sa tom kvazi-izdajničkom tvorevinom!!!