Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izvrstan članak, pročitao sam ga u cjelosti. iznenađujuće kvalitetan s obzirom da ga je klix objavio.
I ovaj Klix zna nekad iznenaditi sa dobrim tekstom.Ko je napisao ima pivo i cevape od mene.
Nemoze biti cisto kad hajvani bacaju gdje stignu.
pa ne bi se to naplacivalo da na ilidzi ne zive sandzaklije i ne svracaju veliki umovi hrasnice, brijesca, otesa, kolonije i tako tih urbanih sredina. Sve go' seljak do seljaka, dobro je da nisu ni ona drva iz aleje uzeli za potpalu. NAPLATI !
мало је 2 марке М А Л О
Mislim da je najvaznije svijest naseg naroda promjeniti...sve dok vecina misli da je ok baciti konzervu ili flasu u prirodu, nije ok sa nama kao drustvom. Vrelo Bosne se ne bi trebalo naplacivati...to je kao jedini pravi park koji imamo. Sto je Central Park New Yorku, to je nama Vrelo Bosne (samo sto se ne nalazi centralno, vec vani grada). Za zastitu okolisa bi se trebale uvesti velike kazne, u prirodi ali i u gradu, za svakog ko nesto baci na pod, u zbunje, itd.
"Čovjek je od rođenja utamničen. Sila nad njim, običaj oko njega, navika u njemu, tijelo slabo...sve se urotilo protiv njega. I njegova misao čak." Citat iz knjige Derviša Sušića "Hodža strah"
super clanak, izgleda da su u klixu napokon primili nekoga ko se maksuz skolovo za novinara
Opa, u prvoj rečenici konačno priznadoste da je Sarajevo etnički očišćeno. Što bi vi rekli, aferim Klix-e, svaka čast na hrabrosti! Od danas ste mi omiljeni portal iz FBiH :)
glupo do zla boga i jos gluplje da je to Klix objavio i da ne vjerujes da raja podrzava ovakve gluposti, fakat je ovo zemlja debila
ovo treba procitat nece se zadugo desit da vi izbacite nesta dobro ovako
treba zrak poceti naplacivati
Ovaj sundovski text moze biti dobar samo semanticki , ali je sadrzajno sramota! Placanje karata "gospodo" i "gospodine " Nenade znaci mogucnost da necu zapinjati za kese cipsa i boce Coca-Cole i da kad bih da bacim ostatke u smece i imati gdje da to uradim . Otidjite na Bijambare , pa da vidite sta na sta lici prirodno bogatstvo nakon placenog ulaza , cisto , uredno, bez rostilja (sto je ocito nasem SIROTINJSKOM narodu najbitnije ). Ne izvlacite se na sirotinju, ni ona se ne poziva na vas . Tesko bilo kojim argumentom mozete dokazati da ce to ugroziti njihov standard , kad je litar ulja 2.50 KM a vekna nikakvog hljeba 1.00KM , da ne govorim o rezijama (voda, struja, ....)koje BiH uvozi hahahahha. Podrzavam inicijativu 100 posto u nadi da ce se u sklopu tog projekta rijesiti i pitanje smrdljivaca u formi neurednih i prljavih konja i njhovih vlasnika.
Clanak je pretendciozan i neobjektivan. Ako bi smo ovako razmisljali onda je siromasnima ulaz zabranjen i na visokoskolske institucije, bazene, kina, kafice, koncerte, zoloski vrt, muzeje, pozorista, autobuse i tramvaje, avazove tornjeve... Nemojte se vaditi na siromasne i istima obezbijediti posao i platu ili socijalnu pomoc dostojnu covjeka. Dvije marke nekom jeste puno al covjek bira priorite shodno svojim mogucnostima.Neko nece kupiti sebi kutiju cigara vec cokoladu dijetetu. Mislim da naplacivanje ulaza na Vrelu Bosne je dobro za cjelokupno drustvo. Obezbijedice nova radna mjesta,zastiti prirodno bogatstvo i donjeti novac u budzet opstine i grada koji se moze iskoritisti na druge projekte.
pero, ti im vjerujes da ce prikupljeni fondovi biti iskoristeni u korisne svrhe? pa koliko puta politicari moraju narodu dokazati da oni barataju javnim fondovima iskljucivo po sopstvenoj potrebi...
kapetan miki, jel puno tri km za jedno pakovanje Drine?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Clanak je vjerovatno napisao neko ko je vjerovatno na birou pa je poslao redakciji dok ovi nasi zasjedaju i razmisljaju kako nam i zrak koji udisemo (iako je nekvalitetan) naplatiti!
clanak je napisao Nenad Velickovic.pise fino lijevo od fotografije :)
Ja u cetvrtak bio u Sarajevu bilo cisto. :/ Ne znam
Odluka dostojna Superhika! Uzmimo siromašnim i dajmo bogatim.
Za one koji ne znaju tko je Superhik......onda ništa.