Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ode i lidija,svaka joj čast ,integrirala nas je
@donatelo podrzavam! BiH4EVER!
\"Do imenovanja Lidije Topić je došlo nakon što je istekao zakonski rok od trideset dana, prema kome je Vijeće ministara BiH trebalo imenovati prvog na listi najuspješnih kandidata za ovu poziciju.\" a ko je kriv za OVO?! Bijedni politicari!Jadne bosnjacke izdajnicke politicke p*****e! BiH4EVER!
Nemam nista protiv Lidije koju poznjem privatno i zaistai cjenim. Nazalost malo je nasih kvaltetnih kadrova koji bi mogli da se nadju u konkurenciji sa Lidjama,Jelenama,Markom,Slobodanom,Mirkom ,Ljeposavom i ostalim nasim sunarodnjacima koji su i u Federaciji a naravno i u DOMICILNIM Republikama Srpskoj i Hrvatskoj na pozicijama. Rjesenje postoji....
A SADA TEGELTIJU ZA DIREKTORA DOSTA JE VIŠE LOPOVA ČAUŠEVIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE KLIKE. TEGELTIJA ČIM SJEDNEŠ SIPU U UPRAVU DA SE VIDI TAJ \"KEMIN\" POŠTENI RAD?????
Lijepa a i pametna. Prava cura za DEI.
Sve na stranu - al kome je lijepaaaa, halooooo???!!!! Pa nesto ruznije dugo ne vidjoh!!! Pameta OK, sposobna OK, al\' lijepa... e mnogo je brate!!!
a tek sto ima sisu
Konacno jedna obrazovana, pametna i sposobna licnost da vodi ovako vazan odjel. Osim toga na konkursu je bila najbolja i tu nema puno price. Cestitke Lidija...Neka crknu nesposobni i ljubomorni dzukci.
Lidija nije nikada bila ni u jednom HDZ-u. Mlada, lijepa, pametna, obrazovana, govori jezike i ima stila. Svi joj zavide. Naprijed ljepotice!
aksamija stoko bezobrazna,mars u beograd
Sve dok u ovoj zemlji kao sto smo radili do sada budemo birali podobne, a ne sposobne ljude bicemo tamo gdje i jesmo, ako necemo poceti brojati godine i unatrag... Pocevsi od izbora za miss po nacionalnom kljucu pa na dalje...
A na osnovu čega je Bisera Turković ipak jedna uspješna žena, kojoj trba zavidjeti na njenoj karijeri. Je li i ona dizala noge?
Zamislite koliko čovjek mora biti muslimanski fanatik kad kaže za Biseru Turković da je pametna i obrazovana? Znam tu ženu iz Australije kao poluprimitivnu domaćicu koja se predstavljala kao Hrvatica i koju je Alija Izetbegović odveo u domovinu kao neko svoje otkriće. Kako nakon ovakve blamaže neko za nju može ovo reći kad se provalila kao zadnja glupača - http://sarajevo-x.com/bih/politika/clanak/090513107 Dobila je stanove, zaposlila djecu, sve preko štele i još joj se dive Zaista se divim SDA da je uspjela postici da se Bosnjaci dive Biseri Turkovic :-) Ne treba im neprijatelj kad su najveci sami sebi.
Definitivno, Bosnje su ugrozene u sopstvenoj zemlji !!!!! Tko je kriv !!!! Izdajnici, Srbi - muslimani koji su doselili planski u Bosnu krajem 18-tog i pocetkom 20-vijeka. Koliko ono ima srba sad na mjestima direktora, 25 ! Pa i Hrvati kojih je 10-tak % kontrolisu vise bosanske zemlje nego Bosnje i imaju skoro isto direktora... Ko ono bi ugrozen. Razlog: Izdajnici. Bosnje nisu nista gluplje nego Srbi iliHrvati ali imaju izdajnike na vlasti.