Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhvate divljaci Bosanca u džungli i ubace ga u kazan da ga skuhaju. Pitaju ga ima li posljednju želju.  - Nemam ja nikakvih želja, samo me nešto zanima.  - Šta?  - Imate li vi SDP i SDA ovdje?  - Nemamo!  - Imate li HDZ?  - Nemamo!  - Imate li SNSD i SDS?  - Nemamo!  - Imate li Radom za boljitak, HSP, SBIH, PDP, SBB?  - Nemamo!  - Pa od čega ste podivljali, mamu vam vašu???
A jel istina da ova trojica žive u Bosni? Ja sam čuo da su to neki veliki lideri na nivou koji mi ne možemo shvatiti i razumijeti. A kada više ne budu na vlasti ako ih sretnete uživo to će biti u nekoj egzotičnoj zemlji ili u prdekani, ako mi dođemo pameti.
@Ronex a sta ako i bosnjaci zele da se odvoje od sarajeva i bosne?
Bake razvuko osmijeh,vidi se da je covjek presretan stanjem i zivotom.
Ja ne znam kako mogu ovako zivjeti cijela dezava ih mrzi ne smiju prosetat ferhadijom i opet se nesta kofrce
Dodjite i iskusite zivot u srednjovijekovnoj Kraljevini Bosni. Postanite hrabri vitez, bogati trgovac, vjesti zanatlija ili mudri vladar. Mozda osvojite i srce neke otmjene dame plemicke krvi... http://www.renesansnakraljevstva.com/Landing.php?ref=926
OVOJ TROJKI NISU RAVNI ŠEFOVI NARKO-KARTELA IZ MEXIKA.
Kriziraju decki
dubioza kolektiv, samo Fahra nije presljednik
Ovako ce se oni dogovarata sve dok raja ne podivlja i ponovo uzme motke pa na ulicu jer sta im hvali, plate redovne, sve privilegije, pozaposljavali sve svoje i jos kradu li kradu svaki dan u svakom pogledu sve vise a raja, raja place i cvili i moli, hljeba, hljeba gospodaru. U drzavi dje onaj debil od Novalica moze bit premijer, nista i drugo ne treba.
Stabilni su ko i cijela BIH :)
Gospodo , i ovi novinari baš ne razumiju stranačka dogovaranja . Evo baš svaki put stranke se slože...da se ne mogu složiti !
telečih faca
vidi baketa sto se umislio, kao da je "sulejman velicanstveni"
Ja neznam kako su ova trojica hostaplera uzela sebi za pravo da odlucuju o nasoj sudbini mamicu im njihovu pa ima tu jos partija koje bi se trebale ponesto pitati i iznijeti svoje misljenje.
@Surogat vec drugi dan...cista diverzija
monti pajton
Bake, sto se ne povuces iz politike, ciji si ti predstavnik, nesto vise od 300 000 budala u BiH tebe i tvoju sda podrzava, vidis da je dosao kraj za tvoju glupu politiku, ono sto nisu u ratu uspjeli, ti sa fadilom sada sprovodis, raseli nas, proda nam zemlju arapskim govnima, unistio si nas, nece ti moci ni hodze po dzamijama pomoci, koji agitiraju za tebe i tvoju sda. zbogom bake
narodu samo nameću namete i izmišljaju kako da nam bude gore. Umjesto da se poprsvio standard života i zaposlilo omladine sada je stanje gore nego u ratu. Ginemo na ulicama a kriminalci su zaštićena vrsta - SVE JE TO ZBOG BAKIROVOG IZBORA KADROVA OD POVJETENJA.
Nema tu koalicije ni u tragoima. Ova trojka se samo nmješta za slijedeć izbore, nemogu da donesu novi izborni zakon. To će ih koštati fotelja, a neke i zatvora!
KOJA TRI KONJA,NEZNA SE KOJI JE VECI LOPOV,KRIMINALAC,,,STABILNA KOALICIJA OD INTERESA PO PRIVATNE RACUNE,,FAHRO LAJO NA BAKIRA KOLIKO JE POKRO,UBIO,SAD KAD JE IZASO IZ PRDEKANE SUTI KO PIC,,CA..BAKIR SRAO NA COVICA KOJI JE POD KRIMINALNOM ISTRAGOM I DA TREBA DA BUDE UHAPSEN,I TAKO U KRUG,,MAFIJA KOJU TREBA POBITI,,