Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što su se ovi malikani iz SDP raspojasali na ovim portalima ,,, samo kritikuju druge a neće da pogledaju u svoju avliju...optužuju Tihića za budžet a neće da pogledaju relano šta se događa oko istog......ako ste Vi gospodo iz SDP zadovoljni sa okvirnim budžetom od 950 miliona,,,,te zamrzavanjem istog do 2014.godine onda fakt sa vama nešto nije uredu...trebali bi svi kolektvno na čelu sa svojim voljenim vođom posjetiti oftamologa ( očnog ljekara)ne bili konačno progledali...
Malo prije pročitah na jednom od ovih \"naših\" portala da je Dragan Čović za služben potrebe kupio novog audia koji je plaćen 140 hiljada eura,, toliko o njihovoj štednji i smanjenju budžeta na teret budžetski službenika i policijskih agencija BiH.
Jos jedna prilika da Tihic kaze: \"ako mi izadjemo iz vlasti, ko ce onda braniti interese BiH\", hahahaha nemoj bolan Tihi da nas branis vise :)
Vec predosjecam da ce tihic sve radit da opstruira donosenje budzeta a i ostalih vitalnih pitanja u drzavi... al nadam se isto tako da ce ga poslat gdje zasluzuje...
Sretno:) nadam se da će SDA konacno razmisljati za drzavu i covjeka...
Hajde dat ce Bog malo pameti onom Tihicu pa ce se dogovoriti sam sa sobom, a onda i sa ostalim....
Ko zeli da zaradi ....novac :ovako ko Dodika s´kantom govana ubleha u facu .....ima nagradu 5000€..Kad odradi nek se javi ...Agentu na feiodromu ,shifra G8.....!
imo si jugu, pa smo vidjeli kako se zavrsi. pravi je u svojoj drzavi.
Pa KO JE DOZVOLIO DA O BUDUCNOSTI DRZAVNE I VOJNE IMOVINE ODLUCUJE SESTORKA KORUMPIRNIH POLITICARA I MAFIJASA NA VLASTI POGOTOVO KO STO SU SRBO - FASISTE MILORAD DODIK I DRAGAN COVIC ?!!!!! KO SMIJE I IMA AUTORITET ODLUCIVATI O DRZAVNOJ I VOJNOJ IMOVINI OSIM DRZAVNIH INSTITUCIJA i GRADJANI ?!!!!! BOSANCI PROBUDITE SE DOK NIJE KASNO ! A OVAJ BUDZET PO SVAKU CIJENU \"NE - USVOJITI\" JER PO PLANU SRBINA GENOCIDASA NIKOLE SPIRICA I SANU DIREKTIVE BEOGRDSKIH KAPELA SMRTI DA BI OVO USVAJANJE BUDZETA UNISTILO KOMPLETNO DRZAVU I SVE NJENE DRZAVNE INSTITUCIJE KO I KULTURU , SPORT I JEDNOSTAVNO SVE STO PREDSTAVLJA DRZAVU Re*publiku Bosnu i Hercegovinu ! A NEUSVAJANJE OVOG BUDZETA BIT CE KOLAPS I KRAJ GENOCIDNOJ TVOREVINI ! Spiricu spiricu, JE*BAO TE DOBRICA COSIC VAMPIR U VOJ SRPSKI ZAGADJENI MOZAK KO I SVE OSTALE KOJI INTENZIVNO RADE GODINAMA NA UNISTENJE Suverene Drzave Re*publike Bosne i Hercegovine !
Hoce li Covic doci s novim Audijem?
ne znam kako ce im domacin biti \"slucajni prolaznik\" kad on nema nigdje nista, jadnik
Uzaludno je sastajanje ove grupe 2+2+2---S+H+B,jer ta troparitetna skupina je u svojoj sustini nesastavljiva,razdvojena celicnim zidovima koje ni Svevisnji vise ne moze razbiti.Ti sastanci su samo cista farsa o mogucoj ljubavi medju rastavljenim nacijama snagom krvi i mesa. OJ ,AMERIKO-PROKLETA DA SI,PRESTANI VISE DA NAS MALTRETIRAS SA SVOJIM PERFIDNOSTIMA !-ZNAS DA SMO MI NEPOMIRLJIVI !
da li je neko čuo da je bilo koji od lidera u zadnje dvije godine rekao bilo šta o nezaposlenosti i šta će preduzeti da je smanji? rješavaju vojnu imovinu, pitanje sejdić-finci dok ljudi rove po kontejnerima tražeći koru hljeba/kruha da prežive. treba ih dok su svi na jednom mjestu okružiti i mirnim protestima nedat im da izadju dok se ne dogovore o svemu. ili bar da kažu nema dogovora, nismo sposobni za dogovor, snalazite se kako znate i umijete pa da nastupi prava anarhija a ne ovo stanje kontrolisanog haosa.
Kazu da je slomljena ruka ili noga, po mogucnosti u zglobu, dobra motivacija za razgovore. Trebalo bi ih pohvatati, malo modelirati i onda pustuti da se dogovaraju .. Islo bi brze!
Nema više \"juge\", to je završen film - propao projekat i vozdra i s kim to u novu \"jugu\", de ne budite djeca... A ovih šest naših legalno izabranih predstavnika naroda i graĐana, lijepo se provode, pijuckaju, žderuckaju, država propada, jedino kod Tetka Zilhe raste posao. Sve je to što oni rješavaju šuplja prića - ništa konkretno da se uradi za zapošljavanje, proizvodnju - ono od čega se živi..., da se digne privreda... Oni samo mažu narodu oči i ko da namjerno guraju zemlju u propast...