Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
procitao sam tvoj komenar i za druci clanak pa vidim da uopste ne citas o cemu se radi niti shvatas tematiku bilo cega sto komentarises..ali imas misljenje o svemu i svakome..pravi seljacina
mogu stvoriti vise radnih mjesta da su kvalifikovani vecina njih je na intelektualnom nivou imbecila
GO HOME; WE DONT NEED YOU, FASCHISTISCHES ARSCHLOCH!!!!
EU-ja i MZ ojacavaju genocidnu srbiju na svak moguc nacin,a BiH-a nesmije ojacat PIB,najsiromasnija drzava u cijeloj Europi,to je plan!Kak ce se otvorit radna mjesta kad nema investitora i projekta otvarabja fabrika?genocidnoj srbiji pomazu svi investicijama(400 000 000 eura prije par dana za otvaranje rafinerije!)a nas Bosnu i Hercegovinu omalozavaju podcjenjuju,hvataju za budale a kak i nece kad nesposobnih politicara ni da traze invastitore,izvoze domace proizvode,turizam promoviraju,oni samo planiraju kak opljackat drzavu i narod,a da ne pisem kak genocidna tvorevina i lopov s laktasa koci i uporava svak moguc napredak nase drzave dal politicki dal ekonosmski! Rijeci G-ina Inzka jesu pozitivne i ohrabrujuce treba ON postat Predsjednik Bosne i Hercegovine,USTAV i Inzko Predsjednik prvi da pokaze nesposobnim politicarima kak se jedna suverena drzava vodi i unapredjuje! BiH4EVER!
I SVI SU KRIVCI, JEDINO ON NIJE..... zaista strašno.....
koliki covjek mora biti licemjer da uopste prihvati ulogu VP glumis vice guvrenera ne priznajes demokratski izabrane lidere radis sta hoces pri tome ne mogu te tuziti polazes racune perdtavnicima zemalja ciji gradjani zive stotinama km daleko strasno!!!