Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedva cekam izbore. tihicu, nisi ti kriv(sto si takav), ali razguli vise matereti i postedi nas supljaka. RAZGULI
I ja sam umoran al ko me pita, radim i gledam da zaradim koliko da preživim.Valjda im je to u opisu posla da ih se tiče šta im se dešava u komšiluku, barem tako govore?
lad su UN i SAD VEC PO MALO umorni ( na cijem umoru ste VI SVI radili 20 godina) od LOPOVLUKA VAS LIGE VLADARA1990. u kojoj si i ti , kako je tek TAOCIMA VASIH MEGALOMANSKO KLEPTOTEOKRATSKIH INTERESA ?!
Tihicu idi, sto prije to bolje za BiH, idi u Penziju i uzivaj u rahatluku, molim te IDI SAMO IDI.
Kamo srece da se normalni ljudi u BiH druze i komuniciraju ko u USA. Meni vise nista ne para usi, dal je \"e\" \"je\" il \"ije\" je stvarno golema stvar a i citam i b92 i Vjesnik i druge novine pa nije lako etnicki cist jezik odrzat :-), i hajmo se sad preganjat oko toga umjesto onoga ocem se raspravlja. Ko voli, bujum, al mi se cini da tako necemo daleko dogurat. A i ne vidim sta ja tu koga provociram. Jedno znam, nikakva iskljucivost nas nece nigdje dovest, samo dogovor, dogovor, i dogovor i ne vidim sta je tu provokacija.
Svi su umorni od eksperimenta zvanog nakaradna tvorevina. Gov no treba pustiti da krepa.
Tihicu, imam jednu poruku za tebe: RADI SVOJ POSAO ZA KOJI SI PREPLACEN ILI TREBAS ICI U ZATVOR!! Na koncu, bosnjaci te nisu izabrali kao svog predstavnika nego si nametnut kao i onaj Bildt s kojim sjedis i pregovaras! Da imas imalo obraza ocitovao bi se po pitanju politicke orjentacije i otvorenog konflikta interesa Bildta! Ali ne, ti ovdje kukas kako smo dosadili svima! E pa nece moci, ove noci! VI politicari ste nam dali ovakav IMAGE u svijetu pa je vrijeme za promjene! Vrijeme je da SVI vi koji nesavjesno obavljate svoj posao KRIVICNO ODGOVARATE jer nam cinite nepopravljivu stetu koja nas vraca u srednji vijek! Hocete velike place, moc, status? PA RADITE GOSPODO ILI... Vrijeme je za vladavinu prava. Niko ne smije biti nedodirljiv!!
Ovaj iznad mene provokator iz navodno USA predstavlja se kao Bosnjak a pise ekavicom.E Moj JADO GLUPI
Moj Tihicu kako smo mi tek umorni od njih i njihove demokratije.Napravise Bosnu od entiteta pa sad nemoze da funkcionise ko normalna drzava.Mi sad krivi a oni nagradise genocid entitetom samo za nebeski narod.Bosnjaci i Hrvati nek lutaju po svijetu.Gledali su tri godine klanja po BiH a da nisu reagovali.Najnovije je pustanje zlocinaca u reziji EU i Karla Bilta. Kako sam umoran od tih lopova a bogami i od tebe srpski pijunu.
Jedino sto jos ovaj narod i zemlju moze spasit je sporazum Bosnjaka i Hrvata. Od nas a pre svega nasih politicara su i EU, i Amerika, i Bog digli ruke. Zalosno je da u ovoj garnituri jedino Dodik i Covic znadu sta hoce i na tom uspjesno rade a svi ovi drugi su tu samo da statiraju i stogod pritom ukradu. Nek nam je sam Allah na pomoci.
Tihicu misu mobilisi vojsku ili idi u penziju!
\"Lideri EU i SAD-a već pomalo umorni od BiH\" to znači samo jedno, a znamo šta :-) C C C C
\"\"\"Svjestan da su lideri ujedinjene Evrope i Sjedinjenih Američkih Država okupirani svakodnevnim i brojnim problemima i već pomalo umorni od BiH, Tihić je u svom govoru kazao da je naša zemlja ostvarila veliki napredak od potpisivanja Dejtonskog sporazuma. \"\"\" jeste stvarno koliko ima autoputeva napravljenih,fabrika,investitora,univerziteta,kulture,prosperiteta i pravde?! Uh sto si aktivan Tihicu Brissel si potreso?! Bljak. BiH4EVER!
tihicu tihicu nisi treb\'o bit tih za ove tri godine vec energicno radit za prosperitet i demokraciju,sad ce ti drugi bit krivi,kriv si ti zato sto nisi htio da nasa drzava ostane suverena i ujedinjena,vama na vlasti je samo pljackat a za narod bas vas boli,vazno je da vasa djecica imaju vize i para da studiraju u najbolje univerzitete,tihicu tihicu zemlja ti se radovala,isto ko i tvom mentoru laktaskoj smerdljivoj svinjskoj jami bankaru.
Palestinci imaju Arafta i Abasa, mi imamo SDA i Tihica,....mislim da nije tesko pogoditi kakva nas buducnost ceka sa Tihomirom i slicnim njemu.