Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko je njima dozvolio da se dogovaraju na privatnim sastancima? ovo nema nigdje jos drzava sve placa. 3.kretena nek puste narod da zivi
Tihic-izdaica je obicna suplja glavica srama! A ko mu je dozvolio ustavom drzave da odlucuje o buducnosti Bosne i Hercegovine,ko i ovim dvojicama sto mu srze m***?! Samo demonstracije ispred najglavnije drzavne ustanove moze dopinijeti spasavanju drzave BiH.Sarajevo je glavni grad nase drzave pa zavrnite rukave,pamet u glavu i strajkujete ak treba,trazite odgovore onima koji predstavljaju drzavu a ne politicke partije! Zar ne vidite da je tu zamka?! BOSNA4EVER!
Ja neznam kako vi mozete gledat ove ublehase i dopustit da vam oni kroje sudbinu??!! Oni kao tek sad poslije toliko godina ce nabaviti \"sredstva za povratak\", kad je ljudima proslo skoro pola zivota, i sad ce oni kao nesto uradit.Mene apsolutno ne zanima tkz \"bosnjacki lider\" u stvari lider jedne navodno bosnjacke stranke\", koji misli da ima moc odlucivati u ime svih, i koji ide po instrukcije u Beograd, pa onda dodje pravit kojekakve dogovore. Zasto dopustati sebi da zivimo u lazi?? Ko je Tihic ?? Pa njemu je sad vec jasno da se on nesmije pojaviti medju narod, jedino sto smije je da se slika po nekakvim prudama...Nek oni podpisuju i neka se druze samo njih trojica, i uspu primjenuuju te zajednicke izjave kad obilaze jedan drugog po svojim kucama. Oni veze nemaju sta je pojam drzava, sve trojica su obicne sluge nekim drugima..
~~~~~~~~~~~~~~~~§§~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~§§§§§§~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~§§§§§§§§§~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~§§§§§§§§§§§~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~§§§§§§§§§§§~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~§§§§§§§§§~~~~~~~~~~~~ ~~~~§§§§§§~~~§§§§§§§§~~~§§§§§~~~~ ~~§§§§§§§§§§~~§§§§§§~~§§§§§§§§ §~~ ~§§§§§§§§§§§§~§§§§§§~§§§§§§§§§ §§~ ~~§§~~~~~~~~§~~§§§~§~~~~~~~~§§~~~ ~~~~~~~~~~~~~§~§§~§~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~§§§§§§§§§§§§§~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~§§§§§§~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~§§§§§§§§~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~§§~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ima li grada u ovim nasim entitetima gdje gospoda nije zasjedala??? Bla bla bla , 5 godina slusam , u banjaluci ovo u sarajevu ono u sarajevu ....u banjaluci.....u banjaluci ..... u sarajevu....u banjaluci....
Svaka cast Tihicu, Covicu i Dodiku. Gospodin Tihic je vise uradio za opstanak BiH nego svi nazovi lideri u Bosnjaka svih ovih godina. Historija ce to verificirati. Kako neki ne vide da je drzava podijljena vec od pocetka 90-ih prosloga vijeka..Ovo sto Tihic pokusava za Covicem i Dodikom jeste da se sacuva barem osnova za buducnost zemlje. I na tome mu trebamo biti zahvalni.
Drzava nam je podijeljena de facto jer su sjedili kao danas i u daytonu i potpisivali kojekakve izjave i anekse koje nije niko provodio. mozda je de facto podjela tu ali de iure nije sve dok aneksi dayton-a ne budu ovjekovjecenni intergracijom u uistinu bolirani ali jos vazeci ustav RBiH. A to se moze desiti samo ako ovakvi nadri - reformatori poput tihica potpisu da se slazu da se usvajaju takve odluke. ovo je izdaja za sve koji vole bosnu ... mozemo mi de facto biti podjeljeni ali de iure bosna je cijelovita sve dok se ne dozvoli RS-u da postane ustavna kategorija. Udar na ustav nakon himne, grba, unutrasnjih granica vodi na kraju sto je najapsurnije uz potpis ovih tkz. patriota do udara na drzavne granice. neke stvari su jasne ako covjek malo razmisli ali svako neka si napravi svoj sud.
jes uskoro bit ce kraj Bosne i Hercegovine... Spavaj Bosnjo,samo spavaj...
Ja neznam kako vi mozete gledat ove ublehase i dopustit da vam oni kroje sudbinu??!! Oni kao tek sad poslije toliko godina ce nabaviti \"sredstva za povratak\", kad je ljudima proslo skoro pola zivota, i sad ce oni kao nesto uradit.Mene apsolutno ne zanima tkz \"bosnjacki lider\" u stvari lider jedne navodno \"bosnjacke stranke\", koji misli da ima moc odlucivati u ime svih, i koji ide po instrukcije u Beograd, pa onda dodje pravit kojekakve dogovore. Zasto dopustati sebi da zivimo u lazi?? Ko je Tihic ?? Pa njemu je sad vec jasno da se on nesmije pojaviti medju narod, jedino sto smije je da se slika po nekakvim prudama...Nek oni podpisuju i neka se druze samo njih trojica, i uspu primjenuuju te zajednicke izjave kad obilaze jedan drugog po svojim kucama. Oni veze nemaju sta je pojam drzava, sve trojica su obicne sluge nekim drugima.
Znaci, osigurana RS, sada idemo gradimo Herceg-Bosnu. A slijedeci korak: Razdruzivanje RS i HZHB od Bosne, kao da je nikad nije ni bilo.
Buhahaha Cuj zajednicku izjavu hahahaha Ma gubite se vise zavrsicete kao causesku u Rumunjskoj
poserem se na sve vase dogovore troica majmuna.
Dragan Čović ispade predstavnik hrvatskog naroda?! Ko je tebe postavio da pregovaras i dogovaras u hrvatsko ime? Polupismena magarcino! U vecem dijelu nasih zupanija nemas pravo ni svoje lice prikazati! Svima je jasno da su ovo dogovori izmedju Dodika i Tihica a Covic sta pokupi pod stolom! Covic je obicna drvena Marija koja samo suti, klima glavom i radi sta mu ova dvojica serviraju. Postali smo cigani u Bih. Zgurani smo u 4 zupanije a nemam cak ni pravo da upravljamo sa njima! Pa ako je tako draga gospodo onda neka je tako. Imacemo 4 zupanije ali ce makar biti nase! Kad tad! Nisu hrvatski sinovi davali svoje zivote za Rusku i Tursku zemlju! Nek se zna!
nikad se oni neće dogovorit niti će bilo ko u parlamentu to podržat ionako sad ide sabor SDA gdje ce Suljo dobit po ušima!
\"Ti si Bohem ili kako se vec zoves komad \"dalabu\" i u osnovi si fasista od glave do pete. Ko tebe poslusa moze odmah da se ispise iz skole i namah u vecernju na dopunske kvalifikacije. Ko li takve hajvane uzgaja?\" Hajvan ti je ćača - životinjo.