Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U HNK je uvijek bilo 6 ministara HDZ 6 SDA sada SDA odjednom pristaje na 7:5 za HDZ samo da bi bili vlast.
I oni nekome da kazu da su izdajnici, oni izdaju 30 godina zarad svojih licnih interesa.
Nemoj na glas, mogu ze botovi čuti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SDA potopljena ko Atlantida
IbroDirkaNashh Ti si glup da budeš čak i Ibro
Potpuno su mi nesvatljivi ovi koji neke prozivaju veleizdajnicima zbog izmjena izbornog zakona koji će, možda, staviti hrvatski narod u ravnopravan položaj sa druga dva. Hajde, neka su ovi izdajnici, a kako nazvati one koji prijevarom, lažima, manipulacijama i na svaki drugi način, žele Hrvate staviti u podređeni položaj.?
Jokić je 9 godina čekao na šansu na play off finale. I prvu šansu za Denver da postane prvak. Sad mu svi čestitaju kako je napravio odličnu momčad. I dobiće. Da je kod nas politika bilokoliko normalna, bilo bi rezultata. Ovako..
E jeste vi sila.Ma samo u SDA korupcija,u HDZ u SDP jok nema ,sve poštenjačine nevine
Ma,'nema teorije" da bi "stožerna stranka u Bošnjaka" ušla u bilo kakvu koaliciju sa (zapravo) "UZP"-om... "Dovoljno je" to što je "kvislinška trojka sa satelitima" već "prodala" i ono "malo Bosne" "dušmanima",jer je ta partija "jedini čuvar" naše zemlje srebrene...
Prdaha
Ovaj mrzi sve što je Bošnjačko,
Hahahahahaha
Zna li se, je li Memiću bolje.🤣😂🤣
HRS kao alternativa HDZ-u. Za SDA raditi, a očekivati podršku hrvatskog glasačkog tijela je apsurd. HDZ ovim potezom sebi veže kamen oko vrata i po svemu sudeći je novi/stari partner SDA, ovaj put u opozicijskim klupama.
Kako Sda sa HDZ-om, pa to je izdaja.🤣
ima li iko da hoće sa njima,osim hdz-a kojem daju šta poželi
Džaba se bunite to je tal za SBK
Ni HRS neće sa SDA , 😭🤧
Sljedece izbore Sda ima da vas sve Potopi
🤣😂🤣
Zeleni ako treba gdje kakva fotelja da se uglavite, ima u IKEI popust