Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sumnjam ja da Leonardo upali mobitel i gleda po instagramu i onda piše nekakve podrške, inspiracije pxke materine. Nije dao Leonardo nego njegov pr team i agencija koja je zadužena za njegove socijalne mreže. On je negdje zauzet, ili sa manekenkom, na snimanju novog filma, ili na nekom private partyu...
Nemas ti pojma moj Leo sta se desava u Bosni... prodji pored neke rijeke...galerija plasticnih kesa visi po granama, ove organizacije su samo suplja prica
ako je ovo Leonardo napisao ja sam faraon Tutankhamun
Gdje su ti aktivisti i ta urduga? Nikad ih nisam vidio u akciji, ili su to oni što dobiju pare za palamuđenje po tv ekranima kao ona greta?
Logika mi govori da nešto ne štima u njihovoj zastiti okoline. Svi koristimo struju a borimo se da je ne proizvedemo na najcišci nacin. Treba zastititi rijeke ali treba donijeti neke stroge zakone po kojim se moze koristiti rijecni potencijal za proizbodnju elektricne energije. Mozda dozvoliti da se koristi 15-20% vodenog potencijala u koritu uz strogu zastitu nesmetanog zivota riba i ostalih. Koristimo termo elektrane peci na ugalj, naftu i plin a na taj nacin puno vise zagadjujrmo
Zar se ovaj nije utopio u Titaniku😅
Lea i druge celeb-ekologe bi svijet ozbiljnije shvatao da plove jedrilicama ili lete u balonima. Ekoloske poruke stizu sa ogromnih, luksuznih jahti.
Da se korupcija iskorijeni i stave civilizovani, nisam mislio na civilizovane degenerike, vec ljude koji ne misle samo na sebe i svoje vec da se radi onako kako se i prica za srecu svih. Sto politicari slave svoje nacije, idu vamo tamo slikaju se i smiju se sretni i zadovoljni jer dobiju 5000km pored sto pokradu. Zato nam je svugdje neimastina. Sto se uopste ide na fakultet da kasnije budes korumpiran?Stavi jednog dobrog covjeka na celo drzave koji ne bleji ko ovi aktuelne seljacine.
Najgore što medju aktivistima postoje ljudi koji misle da se bore za viši cilj. Očuvanje prirode je obaveza i kazne moraju biti ogromne. Nažalost, tone smeća na branama iznova podsjećaju kolike smo patriote, koliko mislimo o sebi i našoj djeci.
Da nije sletio kakvu mladjahnu bosansku cim se zalaze za bih....
Ovaj kako je potonuo u Titaniku, ko da je prodisao na škrge, pa stalno nešto vodi brigu o vodama.
Dicaprio ovo ljeto kupa se na Buni
Jel zguzio kakvu maloljetnicu opet
Leo se bori izgleda samo za Federaciju. U RS može sve. Što li. Glupe Bošnje
Stoka naša nepismena sve uništava
Garant mu je neka aktivistica nesto dala, pa se ivako oduzio.