Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
YEBO DRZAVU PROTIV KOJE SU NJENI NARODI (2 od 3) A KOJU NA ZIVOTU ODRZAVAJU STRANI VELEPOSLANICI !!!
Danas nije bilo nijednog Bosnjaka za \"pozitivca dana\" pa je, malo za promjenu, priznanje otislo onima koji su protiv Covica i Dodika.
Kad se izvrsi popis onda ce se vidjeti tko je napravio etnicko ciscenje, zato i jeste protiv popisa. Nego nabiy.em ti usput profeta muhameda pe.do.fila na racku.
Srbi iz BiH i dalje sanjaju san nikad odsanjan jaaaaaaaaaaaaa ha ha ha ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zaboravljaš da ta dva naroda koja su protiv BiH su: 1. pokretači, podržavaoci i izvršitelji genocida i etničkog čišćenja, 2. danas ih zajedno u BiH ima manje od 50% (zbog manjeg prirodnog priraštaja i iseljavanja u Hrvatsku i Srbiju).
Samo vidim koliko ste glupi i jadni vi koji radite protiv Bosne ....dok je i jedan covjek koji se osjeca bosancem , bit ce nam i lijepe nase Bosne !!!
Svi državni dužnosnici, primajući platu iz budžeta, treba da budu smjenjeni i proglašeni državnim neprijateljima ukoliko javno govore protiv države, državnih instiitucija ili zagovaraju bilo kakav oblik paradržave, novih entiteta ili bilo kakve podjele BiH. Sramotno je svakodnevno gledati ovakve glave koje kao zastupaju necije stavove, braneci samo svoje po principu najstarijem od svih: Zavadi pa vladaj!
ima i budista u BiH koji ne zele BiH, pa sta? dali to znaci 3/4 naroda ne zeli BiH? uglavnom da volja nacistickih srba proba ostvariti svoje ciljeve, odletili bi preko drine brze nego u oluji 1. opet bi arbih i nato savez pobili srbe.
Pa sta i ako su krivci propasti BIH Dodik i Covic? Oni su AUTENTICNI predstavnici svog naroda, sto opet znaci da 2 od 3 naroda ne zele BIH.
e vala ste se i meni popeli na ku***!!! krivci propasti bih dodik i covic, ma nemojte mi reci?! samo oni? sax sta kazes da mozda jedan dan osudis lagumdziju za aferu reket i njega stavis kao negativca dana koji zbog svoje tvrdoglavosti i kabadahijskog ponasanja jos nije oformio vlast?!
U ovoj nasoj, nazovimo je drzavom, za sve krivi Dodik i Čović? Ovo je zanimljiva teze! hahahaha
Znali ijedan \"novinar\" sa-x.a napisat članak da ne spomen \"čović\" ili \" dodik\"? Tri, četri ... sad!
tako je! volim i ja diznilend!!!
ma je.bite se svi, ja volim bosnu....
bosna je kroz povijest opstajala samo pod tudjom cizmom, pa tako i sada, nista novo.