Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Buba19 - Šta ima dobronamjeran, pa Lazović je više vremena proveo na sudu nego na pregovorima u Dejtonu, gdje bio u 13 hangaru i pito se ko' ja i ti. On može sam sebe zastupati kolko je pravo upozno do sad, jest da je diplomu kupio, al sad kad bi pravo upiso ne bi se obruko.
Akcenat je na uvodu "Dugogodišnji BH političar". U zadnje vrijeme gledam ove vile naših političara po TVu, a nigdje mi Lazovića ne spomenuše ni njegova dva poslovna prostora, ni dva stana, ni vikendicu, ni dzip, mora da su ga poštedili zbog ratnih zasluga. Nigdje ne rekoše da se on krivično tereti za pokušaj otuđenja sredstava iz one njegove SDU, pa ne rekoše da ga je njegov protukandidat za predsjednika SDPa Pudarić tužio za klevetu i dobio ga na sudu, a sad hoće obojica da budu predsjednici SDPa, kojeg je do juće isti ovaj Lazović pljuvo iz punih usta. A vidi čuda i Sveto i Miro kao pozivaju na jedinstvo stranke, a jel to jedinstvo ko što su njih dvojica jedinstveni pa se tuže što klevetaju jedan drugog, pa moraju odštetu plaćattako će valjda SDP da funkcioniše Miro ako bude predsjednik on će tužit svakoga ko ne misli isto ko on i odmah će stupiti u koaliciiu sa SDA, jer su mu zaposiili pola familije pa je osto dužan Penisu Zvizdiću. VRATI SE ZLATKO SVE TI JE OPROŠTENO!
U suštini Gospodin Miro Lazović je kao istinski dobronamijeran Srbin (što je prava rijetkost) odlično opisao situaciju. A ja lično bih nešto i da dodam: PRISJETIMO SE (SVJETLOPUTI ŠOVINISTIČKI UROĐENICI): Ima jedan film iz 1971-e godine ("Dirty Harry") koji na jedan pojednostavljen simbolički način opisuje istinsku ćud ogromne većine tariguzista (čistokrvnih domoljubnih srba). Na neki način, osoba koja koja se predstavlja u tom filmu kao "Scorpio" odlično opisuje tipični mentalitet grupacije Beograđana koji su sebe nazivali "Škorpioni" kada su se osijećali nadmoćno i superiorno tokom srebreničkog genocida. Dalje, oni koji su povezani sa studiranjem na beogradskom sveučilištu, samo su tariguzistička duhovna i intelektualna oštrica ekstremne nacionalne zloćudnosti koja ima svoju društvenu tradiciju znatno stariju od stotinu godina (možda čak više i od tisuću). Izgleda na neki način spektakularno i impresionirajuće da su Turci uspijevali čak nekoliko stotina godina suzbijati urođeničko-šovinističke osobine onih koji su sami sebe smatrali Srbima još u devetom stoljeću. Ali, moguće je da su stari Turci i strahovito pogriješili jer nisu smanjili populaciju pomenutih svjetloputih (izvornih) talibana na onoliko koliko može stati pod jedno ili najviše dva stabla šljive.
nek si im reko... vidi se da te SDA plaća...
Good point.
NAJGLUPLJI POTEZI RUSKOG CARA VLADIMIRA PUTINA: (1)-kazao je, citiramo:"Rusija nema razloga za brigu jer ima nuklearno oružje", (2)-podrška Tariguzistima koji se skrivaju iza takozvanih "Republika Srpska" i "Republika Srbija". OBRAZLOŽENJE: Tariguzisti u Banjoj Luci bi mogli jedva dočekati da svale na Rusiju, Ameriku ili nekog trećeg krivicu za teroristički napad u Banjoj Luci na Milana Vukelića 2007 godine. Već dugo vremena pušta se u opticaj propaganda o takozvanoj "zavijeri stranih obavještajnih službi". PITANJE ZA CARA PUTINA: Ako krivica za pomenuti teroristički napad automobilskom bombom padne na Vas, mislite li da će Vas sačuvati nuklearni arsenal Rusije ?
NAGAĐANJE O PUTINOVIM GENIJALNOSTIMA (JEDNIM UDARCEM DVIJE MUHE): (1)-Više poznato: Podstrekivati Tariguziste na Balkanu da bi se sačuvao ukrajinski ratni plijen, (2)-Manje poznato: Treba podržavati gore od sebe da bi se prikrili sopstveni zločini (na teritoriji Rusije).
nije samo pogubna,nego ce da izazove rat, bošnjo zna gdje je bio vecina i gdje su massgrobnice širom Ge Tvorevine
de nam pojasni ko su krivci od 1996 MIRO mi neznamo prvi put od tebe cujemo