Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je lazović.ne treba ih slušati nego čim tako nešto kažu trebala da snose odgovornost.optužit ih odma.tako se radi sa izdajnicima svoje države .neprijatelji
Sud u Strasbourgu presudio u korist ‘nelegitimnog Hrvata’!?!? Sućut Schmidtu, Šugi, Dragančetu i inim promicateljima EU vrijednota.
Cuj ovog legitimnog...
E moj Lazoviću, ovdje jedino rješenje dovesti nekog iz Afričkog plemena da nam uvede mir. Mislim da smo najkomplikovanija i najkorumpiranija država na svjetu, čak bi im i Escobar zavidio. Šta znači kompfor zona
"konačno ističe vrijeme etničkih politika i da se etnički kavezi u kojima su, tako dugo, zarobljeni naši narodi, konačno moraju rastrgati".....
Boli Dodika i Covica briga za BiH, Hrvatska u EU vec i Srbija ce uskoro. Jos par godina kocenja i onda je raspad sistema kad Srbija i njen lobi udju u EU. Vidili smo sta nam je EU u Hrvatskoj dala, ustasluk i politicko i ekonomsko divljanje nad Bosnom. To ce se sve uduplati u narednih par godina. Minjednostavno nemamo plana ni svog nekog stava tako da nam kogu raditi sta hoce. Mjenjace se trojke i SDA i cetvorke i sestice, ali bez pravog i pametnog pristupa nam nema nigdje, samo unazad!!!
Evropsko pravo je zadnja rupa na svirali U Bosni.
Na sljedećim izborima napraviti jak građanski blok,na čelu sa ovakvim ljudima,i omogućiti im takav izborni rezultat da budu u stanju da diktiraju i upravljaju političkim procesima u BiH.
BRAVO, lijepo rečeno - oni neće ili ne žele vidjeti da se građanskim pravima i slobodama istovremeno štite i kolektivna, etnička prava naroda
Mislimo li u EU,moraju se poštivati presude Europskoga suda za ljudska prava.
BRAVO, lijepo rečeno - oni neće ili ne žele vidjeti da se građanskim pravima i slobodama istovremeno štite i kolektivna, etnička prava naroda
I konstitutivni narodi hehe
Detektovao ih ko skener. Čovjek je 100% u pravu. Fašisti koji su se na tom fašizmu bogatili lagano ali sigurno odlaze u prošlost.
"etnički kavezi u kojima su, tako dugo, zarobljeni naši narodi, konačno moraju rastrgati", zar ova rečenica najbolje ne cirkus "građanske" politike? Kaže "narodi" a ne narod, ali je jako bitno da nemaju ni u jednoj instituciji legitimne predstavnike, pa čak ni manjinske. Nego je jako bitno da im većinski narod može postavljati koga god želi. Vjerojatno ovakvim licemjernim taktikama i Španjolci drže Katalonce, Srbi Kosovo i Englezi Škote.
Naravno da nisu jaci, ali su, produkt i vrh ledenog brijega, osmisljene velikosrpske i velikohrvatske politike koja ce se i dalje inatiti i prkositi osnovnim principima demokratije, medjunarodnog prava, civilizacijskim dostignucima i zdravom razumu. To su likovi koji su unovcili svoju ulogu i nezamislivo se obogatili. I oni i njihovi naci mentori. To im je bio cilj, a to im je cilj i ubuduce. A narod, k`o narod... Ovce!
Svi Miro pobrojani a ima ih još su oni koji slijede za genocid i UZP presuđene politike a nadaju se da će im trojka koja je sjela u treću etnonacionalističku fotelju u dobroj mjeri odgovornu za nakaradni dejtonski ustav i IZ i krenula stopama onih koje smo skinuli omogućiti da idu istom etnonacionalističkom stazom što bi bila VELEIZDAJA.Nesmiju to uraditi ni po cijenu da svi odemo na kazan niti pregovarati o bilo čemu dok se presude ne ugrade u ustav.
Pa i jesu dok se nista ne mjenja a 20 godina rade sta hoce
Uopće mi nije jasno šta ima da vjeruje ili ne obzirom da presuda Sejdić Finci nije nikad provedena.
Nije njima bila problem presuda MANJINA Roma i Jevreja već BOSANACA a što smo svi mi građani BIH po apelaciji Azre Zornić.Međutim ova poslednja Slavenova je obuhvatila i rješava i sve dosadašnje.samo je do trojke da ne izda i provede istu da se ugradi u ustav i IZ.
Ostali su: Nikšić, Konaković, Marić, Forto, Mioković... Kvislinška trojka, ukratko.