Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li moguće da su mediji toliko smotani da samo znaju kopirati saopštenje? Je li moguće da se novinar nije ni zapitao otkud dva kongresa iste stranke? Je li moguć toliki neprofesionalizam da se rascjep u stranci i ne spomene?! Užas, i za novinara i za urednika i za ovu jadnu partiju koja se raspala zbog mrve vlasti i dvije fotelje!
...kapaciteti...
Totalno bezveze stranka!!!
Ni manje stranke, niti vece tragikomedije. Otkako su postali privjesak SDA, DF - Zeljko Komsic i Eseda Radeljasa postali su najveci neprijatelji sami sebi. Potukli su se oko mrvica vlasti. Dakle, bilo je malo fotelja a mnogo clanova porodice (supruga, djece, snaha...) koje je trebalo " uhljebiti" na drzavne, kantonalne jasle. Propali ste kao stari kauc. Zatvorite radnju, biznis vam je propao.
...zlajinim stazama :)
stranka koja svoje rasprave zavrsava tucama. smijesno.
ova stranka izgleda svake sedmice odrzava kongrese, zar se nisu raspali visi kao sto se raspada i parlamentarna vecina u KS-u a sve zbog uskostranacki interesa jer se ne mogu dogovoriti oko podjele 'plijena' u javnim preduzecima, umjesto da se bave problemima gradjana oni se bore za fotelje i pozicije
Covjek koji kao gradonacelnik grada nije nista uradio,vec samo blokirao napredak, je kandidat za predsjednika,to sve govori o stranci