Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ja vi ste umjesto pusaka nosili cvijece a, m u dz a h e d i n e su izmislili losi Srbe a k l a nj e moje familije je samo moja fikcija
@SRB-IN OČITO TI NISI SVJESTAN DA SI OTIŠAO, ZAHVALJUJUĆI SVOJIM POLITIČARIMA I OPET ČEŠ AKO NE BUDEŠ SVJESTAN DA JE OVO BiH, A NE NEKA SRPSKA, JA TI SAVJETUJEM DA UZMEŠ DIGITRON I VIDI KOLIKO JE 16 OD 1200, PA SE JOŠ ZAPITAJ KO JE OD SRBA POLITIČARA I VOJSKOVOĐA OSTAO NA SLOBODI, KADA SE HAG ZATVORI ONDA ČEMO SE VIDJETI AKO MIŠLJENJE PROMJENIŠ U JEDINSTVENOJ BH I NAČE ODE TI KO FLAK U SVOJU MATICU.
druze jednom ste me otjerali sa kucnog praga drugi put necete :), bar ne lako :)
KONJU
Druže ti se svaki dan možeš rastat od nas.Ako fali para samo prodaš to što ovdje imaš,i hopa preko Drine.Dovolno je samo da pasoš imaš,možda čak i ličnu kartu,ne znam,i to je to.Eto te u državi koju želiš. Ne znam stvarno kako se vi smatrate pametnim narodom,tako jednostavno riješenje pred nosom,a vi se i dalje cvrljite u ovoj nametnutoj državi,koja samo slama vaša krila da poletite ka nebesima.
Tebi treba dati nagradu za tvorbu novih riječi. Intelekcija??? Hahaha.... Baš si pametan, kao i jaran ti Mirso Lazović.
Opet nepismeni Sarajevo-x.Nije on Miro nego Munib Lazovic.
Covjek je upravu, i nisu mu potrebne naocale da pokaze intelekciju kad ima mozak @komo, unlike you! Vi ultranacionalisti ste samo glupi instrumenti u rukama pametnih sebicnih glumaca, no preglupi ste da to shvatite.
KV tokar i VKV poturica. Kome on još šta može pričati osim vlastitoj ženi, mada i u to čisto sumnjam. Mir(s)o, nije dovoljno natakariti cvikere na nos da bi se bilo pametnim.
KADA POLITIČARI BUDU ZASTUPALI INTERESE REGIJE ILI DRŽAVE I SVIH GRAĐANA KOJI NA TOJ TERITORIJI ŽIVE, TADA JE KRAJ RS-a
urpavu je Holbruk bio vrijeme za rastanak, a vi radkalni islamisti mozete samo da na g l a b a t e penis!!! j e b o v a s j e Lazovic kao k o nj e potpisao Dejton i sad se pravi lud :)))
Čim vidim lice ovog hrčka Mirola Azovića, dan mi se popravi!
OVOME JE NAJVIŠE DOPRINJEO SULEJMAN TIHIĆ PA ONDA ZLATKO LAGUMDZIJA BOSNJACI SU DANAS NAJVISE UGROŽENI, NAJVIŠE NE ZAPOSLENIH IMA MUSLIMANA BOŠNJAKA. ZAŠTO RADONČIĆ JE BLATIO HARISA SILAJDŽIĆA SKUPA S SULEJMANOM TIHIĆEM I ZLATKOM? ZAŠTO SE JE IZJEDNAČIO S DODIKOM KAD SULEJMAN TIHIĆ RADI ZA DODIKA SKUPA SA LAGUMDŽIJOM KAD HOCĆE DA PRAVE ZAPADNU NJEMACKU KAKO JE TO REKAO ZLATKO!!!! ZASTO STE NAS DOVELI U OVU SITUACIJU?? ČIJI JE IGRAČ SULEJMAN TIHIĆ!!!!???? KAZNITI RADONČIĆA KOJI JE MEDIJSKOM HAJKOM NAJEO ZLO KAO I SULEJMAN TIHIĆ,?????? PRED VRHOVNI SUD DA ODGOVARAJU TIHIĆ DODIK, LAGUMDŽIJA!!!! I SMAKNUĆE KAKO GADAFI!!! DOSTA VIŠE ANTI BOANKE PRO SRPKE I HRVATSKE POLITIKE DOSTA!!!!