Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lazovicu sramotno je da si ti bio u Sarajevu , a tvoj brat za to vrijeme u Blagovcu na artiljeriji i tukao to isto Sarajevo.
Vidi sto Krive Drine kopira mene, svog tatu, iste folove koristi, vidi se da si mi iz k,,urc.a izasao
Koji bolesnik, bog zna koliko jos profila imas. Idi slobodno pisi pod starim Krive Drine, ne skrivaj se
23% slavi. 77% ne zainteresirano!
hahahha kako li je ovim bosnomrzcima koje oni traume zive u zivotu.....spoznaja da ti je do groba buditi se u zemlji kojune volis i ne osjecas svojom uh....hahaha
Naravno. 2 entiteta, trecina ne zaposlena, kriminal u porastu,pod upravom medjunarodne zajednice, narod podijeljen,nista svoje nemamo nego cekamo donacije i da ne nabrajam...ono sto se branilo u pocetku sigurno nije bilo ovo sto se ima sada...
Za stvaranje nuklearnog arsenala 70-ih godina ponajviše je zaslužan tadašnji premijer Zulfikar Ali Bhutto koji je povodom razvijanja nuklearnog programa tada rekao:"Ako Indija izgradi bombu, mi ćemo jesti samo travu i lišće, ako treba i tisuću godina, ali napravit ćemo i mi svoju. Kršćani imaju bombu, židovi imaju bombu i sada hindusi imaju bombu. Zašto ne bi i muslimani imali bombu?"
Bez jake namjenske (vojne) industrije nema BiH! Pretis iz Vogošće i BNT-TMiH iz Novog Travnika moramo vratiti na pravi put kako znamo i umijemo.
Bez jake namjenske (vojne) industrije nema BiH! Pretis iz Vogošće i BNT-TMiH iz Novog Travnika moramo vratiti na pravi put kako znamo i umijemo.
ne znam kako je obranila..više je HVO teritorija oslobodio + RS je vraćem Mrkonjic,Sipovo i Ribik u zamjenu za Sarajevo i okolicu (Vogošću,Hadžice)
Majoritet ja glasao za nezavisnu i suverenu BiH. A vi srbi sto kenjate, sta vam fali da se spakujete i odete u majku Srbiju? Ja kako znam cijela moja srpska raja iz Sarajeva su glasali za nezavisnu BIH u vrijeme referenduma i to je bilo normalno. Nisu se ljudi dijelli na nacionalnost ili religiju u to vrijeme, a svi su zeljeli nezavisnu drzavu.
RS je genocidna tvorevina. Srbi nikad nisu bili vecina u recimo Banjoj Luci prije rata. Ja znam licno ljude, hrvate i muslimane sto su otjerani iz svojih kuca i domovina i nisu se mogli vratiti. Na taj nacin su srbi danas vecina u RS. Dvije trecine BiH gdje su 99% glasali za nezavisnu drzavu o svemu govori. Majoritet cijele drzave su htjeli nezavisnu BiH pa ti sad kenjaj dalje. A ne neka genocidna tvorevina gdje su srbi sebe namjestili kao vecinu poslje masovnih ubistava. Kapiras?
Ne moze RS da se otcjepi jer nema majoritet za to u cijeloj BiH. Ni hrvati ni bosnjaci podrzavaju takvu proceduru. Kako ne mozes to razumjeti? Uporedujes dvije totalno drugacije situacije. Kakva principa? Ako si tako povezan za Srbiju i srpstvo, idi majketi tamo pa zivi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Opet ćemo braniti svoju BiH.
od koga? od cega?
Bitnije je zene,djeci i familiju pozaposljavati u javni sektor nego svi praznici.Mozda se neko ne slaze sa ovom konstatacijom?
BiH se još nije odbranila, ima tu još posla.
Nista to, ovi recidivi agresije su sada minorni iako na prvi pogled djeluju kao problem. Veci su nam problem hostapleri u vlasti, cija nacija vezana za kakvu stabilnu valutu ili zlato, to treba rjesavati.