Majoritet ja glasao za nezavisnu i suverenu BiH. A vi srbi sto kenjate, sta vam fali da se spakujete i odete u majku Srbiju? Ja kako znam cijela moja srpska raja iz Sarajeva su glasali za nezavisnu BIH u vrijeme referenduma i to je bilo normalno. Nisu se ljudi dijelli na nacionalnost ili religiju u to vrijeme, a svi su zeljeli nezavisnu drzavu.
RS je genocidna tvorevina. Srbi nikad nisu bili vecina u recimo Banjoj Luci prije rata. Ja znam licno ljude, hrvate i muslimane sto su otjerani iz svojih kuca i domovina i nisu se mogli vratiti. Na taj nacin su srbi danas vecina u RS. Dvije trecine BiH gdje su 99% glasali za nezavisnu drzavu o svemu govori. Majoritet cijele drzave su htjeli nezavisnu BiH pa ti sad kenjaj dalje. A ne neka genocidna tvorevina gdje su srbi sebe namjestili kao vecinu poslje masovnih ubistava. Kapiras?
Ne moze RS da se otcjepi jer nema majoritet za to u cijeloj BiH. Ni hrvati ni bosnjaci podrzavaju takvu proceduru. Kako ne mozes to razumjeti? Uporedujes dvije totalno drugacije situacije. Kakva principa? Ako si tako povezan za Srbiju i srpstvo, idi majketi tamo pa zivi.
Prikaži sve komentare (85)