Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
malaze malokurati nije djem neko džem ! je*o te otac maloumni kad si toliko nepismen.. mogu misliti kako pricas ...
nema dobrog meda ispod 18 maraka sve ispod te cijene je stetno za zdravlje
Ma neka ima izbora, svako može sam odlučiti kakav će med trošiti od koga će ga kupovati i po kojoj cijeni ja mislim da pčelarima ovaj jeftini med nije nikakva konkurencija kada je u pitanju kvalitet tako da nemaju od čega da strahuju.
kod nas je med jos pravo jeftin. znate li vi koliko truda treba oko toga , moraju se i pcele prehraniti. pa ni u turkskoj pravi med nije jeftiniji. hrvatska je najveci izvnoznik meda u tursku sada.
Sedam maraka za kilu lažnog meda, a kilogram brazilskog šećera nije više od 1,5KM,....Skupooooo!
Hamo svaka cast! Jedini si skonto fazon !!!!!
Pa jel postoji inspekcija? Jel postoji ministar koji bi trebao voditi racuna o prodaji hrane? Smijesno... Nisu krivi ljudi koji prodaju, vec oni koji to dozvoljavaju i ne sankcionisu...
Napravite prugu Mostar,Livno,Travnik i vozite kosnice organizovano kako koja ispasa zavrsava pa cete i vi imati jeftini med.
Cuj lazni med,to je odlican med koji se uvozi u cisternama,a jeftina cijena mu je jer su troskovi prevoza kosnica vozovima u sezoni skupljanja minimalni.Ko je kriv nasim pcelarima kad svak za sebe vozi i radi.
Kako med moze biti lazan??? Kako se stvori lazan med? Od cega je?
ovdje definitivno treba zvati medunjanina da izvrsi inspekciju!
Znači, dogovorili smo se. Sve je u našim života lažno, od meda do obećanja, od mesa i mlijeka do spomenika kulture. Lažni novac,...Svi smo mi kovači lažnog novca,...Tako mi bureka od sira,l lažnog naravno.
med je obicni secer.
to je djaba koliko mi placamo lazana obecanja tamo nekih da ne kazemo kojih
to su oni iz Zenice garibi, znam ih ja. tako je to kad u federaciji policija nece da radi svoj posao kako treba.