Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pročitati ovaj odličan tekst s jednog hercegovačko portala: http://javno.ba/samo-na-javnoba/portret-tjedna-fra-petar-jele.html
MILORAD DODIK JE OPLJACKO DRZAVU BIH-U DO SADA NAJMANJE 1 000 000 000 EURA OD KAD JE NA VLASTI U GENOCITET TVOREVINI! ON SA CET;NIKOM I RATNIM ZLOCINCEM SPIRICEM VEC 5 GODINA RADI NA SVIM MOGUCIM BLOKADAMA I UNISTAVANJU DRZAVE BIH-E! SPIRIC JE POSTAVIJO NA SVIM KLJUCNIM MJESTIMA PREKO TIHICA, OHR-A ITD SVE GENOCIDASE I CE;TNIKE I RUSITELJE DRZAVE BIH-E! SIPA,OHR, MUP, MINISTRARSTVA, ANA TRISIC BABIC, MIJO KRESIC, MILORAD BARASIN, GRUBESIC ITD! STA RADI KONKRETNO MILORAD BARASIN DA SE MONSTRUM \"VLAHOVIC BATKO\" ISPORUCI SARAJEVU?!! COVIC JE SRBIN PORIJEKLOM I IGRAC POSTAVLJEN ZA RUSENJE DRZAVE BIH-E! NEMA TAJ MAFIJAS NISTA HRVATSKO NI KATOLICKO! A JOSIPOVIC TAKODJE IGRA LOSU IGRU LICEMJERSTVA PREMA DRZAVI BIH-I KO I HRVATSKOJ! BARASIN, GRUBESIC, MIJO KRESIC, DODIK, TIHIC, ANA TRISIC BABIC, SPIRIC, AMBASADORKA( GENOCIDASICA) BIH-E U SPANIJI ITD LICNO BLOKIRAJU PO NAREDBI TADICA I JEREMICA ISPORUCENJE MONSTRUMA \" BATKA\" SARAJEVU!!
SVAKA CAST FRA!
Drago mi je što je netko konačno (a morali smo čekati hrabrog fra Petra da to uradi) za Ni.nu Raspudića od kojega se na Poskoku pravilo božanstvo i brisali svi komentari ljudi koji su se usudili izreći obično neslaganje s njime, rekao da je CAR GOL! Što je on to učinio za nas, osim što je poput pučkoškolca naštrebao refren i u svim medijima ponavljao istu priču o ugroženim Hercegovcima po Zagrebu i maćuhicama ispred HNK? Veći Šupljak od kojega se htjelo napraviti nekog tribuna! Obični proizvod špijuna Ive Lučića i Nikole Zirduma! Bravo fra Petre, genijalni i hrabri čovječe!!!!
Ovog fratara placa ZLOCINAC HARIS SILAJDZIC, ALI NECE JOS DUGO... Fra Petar je nedavno presao sa kokaina na heroin i moglo bi se desiti da se predozira..
Pravite se mutavi,Hrvatima Bosnjaci biraju clana predsjednistva Srbi ce im samo pomoci da izaberu onog kojeg oni hoce.To je razlika
Ljudi, ovo se hodza presvukao u fratra!!!!
\"Franjevci su oduvijek bili i ostali vezani za svoju zemlju....\" Ado 14:14...Jado jesu vala, imas pravo za razliku od tvog dede i pradede kojima ta zemlja nije nista znacila pa su je prepustili osvajacu bez ikakvog otporra... ma kojeg otpora, cak su presli na njihovu stranu i izdali svog kralja i kraljicu pa jos i vjeru pagansku priimitivnu uzeli od njihA Ado izddrrkaam ti mami u facu
Ne seri ,JELEC,kad voz ne stoji !!!Nisu ti to Mesic,Silajdzic,Tudjman,Ganic-koji su mnogo sposobniji u razbijanju,bilo koje zajednice!!!Veliki pozdrav za\"REPUBLIKU SRPSKU\"
Bravo Petre. Pa Mirko ne misle svi Hrvati iz SBK kao ti. Predsjedništvo i tako ima više protokolarnu funkciju. Problem je u lopovluku vladajućih stranaka. Trebaju nam promijene koje će nas dovesti do EU.
Nemojte se previše uzbuđivati,ovo su zadnji izbori gdje se biraju članovi predsjedništva po nacionalnoj osnovi.Poslije presude suda u strazburu po apelaciji Sejdić-Finci ta odrednica će se SIGURNO brisati i članovi predsjedništva neće imati nacionalni prefix i sva ta vaša priča će biti prošlost. Žalite se što i Bošnjaci glasaju za Željka a ne protestirate zbog toga što će snsd glasati u F BiH za Čovića,kako to? Željko je dobar i ponovo će biti izabran.
E moj Mirko veliš fra Petar piše sa muslimanskih portala - koliko ja vidim intervju je dat hrvatskom portalu domaljevac, pa ga prenio još jedna hrvatski portal e-posavina, pa treći javno.ba, pa četvrti neznase.ba, pa peti hercegovački ljubuški.info, pa šesti dnevnik.ba, pa sedmi vaš omiljeni poskok i da dalje ne nabrajam! Kako možeš vidjeti sve muslimanski portali do portala! Vama smeta što fra Petar ne širi mržnju među ljudima i zato je za mene bio i ostalo legenda!
Pazi ti taj oksimoron, \"Bošnjaka i bosanskih Hrvata\". Kojih to bosanskih Hrvata, onih koji su se obranili u enklavama tamaneći mudžahedine? Ili onih od kojih je očišćena Zenica i Kakanj? Možda onih kojih je u Sarajevu i Tuzli nekim allahovim čudom 70% manje nego 91. a ostalih 30% se ni ne smije izjasnit Hrvatima, a u tim gradovima se nije desio nikakav H-M sukob? Što jeleč ne dođe malo u Vitez, Kiseljak, Žepče i Jajce ;)) , pa nam pojasni svoj stav. A ne ovako, sa sigurne udaljenosti sa muslimanskih portala se sa svojim malim mačem/dildom uključio u borbu da hrvati ne izaberu legitimnog predstavnika. ;)
fra petre duboko poštovanje,a psi nek laju
Fra Petre Jeleču Vi ste genijalac!!!!!!!!! Hvala što postojite!