Demant iz SNSD-a
0
"Laži o četiri regije"
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mile iz laktasa je napokon priznao pravo stanje u \"boljem\" dijelu bosne. prosijacki stap. a krivci su se vec znali unaprijed, bosnjaci. pa ako su te 4 regije izmisljotina sto ste se toliko raskokodakali kao da ste vec potpisali pa sad se vadite jer ste se pokajali.
znal iko onu pjesmu, cetiri mladica jure s trebevica, kako ono ide dalje i imal se gdje pofrigat daj ako neko zna nek javi (a evo, totalno nevezano za ovaj clanak a bogami i ovu pjesmu, interesanto je da mi se kao sifra za ovaj komentar sklopila slova pet slova i to C-E-N-I-F-A)
@63-a Čuj nema komentara, vidi šta ih ima!!!!! Otići ćeš ti mile sa vlasti, pa ćeš onda pričati!!!!!
Samo genocidni podrzavaju odrzenje genocidne tvorevini. Idite u Haag i ljubite dupe onom krvniku, koji ocisti teren od nesrba. Je su li zlocinci vasi idoli? U genocidnoj se stvorila grupa bogatasa na vlasti, koji boi da ocuvaju genocidnu da bi ocuvali ono stoi su prokrali i prepisali na sebe.
Evo, sada govori kako je tzv. RS politicki i ekonomski na prosjackom stapu... Pa dobro Dodice, a gdje ti je \"bolji dio BIH\"? Izgleda da nisu samo Tihic i Covic zbunjeni...
DODIK rvo ispali da radi o velikom dogovoru a sad se ubi od truda da dokaze kako nema nikavog dogovora. Pti tom neobjasnjava zasto je uopste pozvan na sastanak na kome se prica o iskljucivo podjeli Federacije. TIHIC: Nezna ni sam ni sta se dogovorio ni sta prica COVIC: Vjerovatno se nista i ne dogovara vec se nada da mu Dodik obezbjedi neku Hercegovacku republikicu... Sve u svemu cirkus bez granica....i treiranje nepismenih Bosnjaka, Srba i Hrvata kao najoobicnijih ovaca...ali sta ces kad ti isti nepismeni Bosnjaci i Srbi i Hrvati galsaju za one koji ce ih lagati a oni samo da bleje ko ovce. Jad od naroda.
Znaci ukidamo Federaciju i postavljamo HB i (nesto sto jos ne znam kako ce se zvati) a sve to sa RS ce biti neka nova BiH? Sve je bolje od ovoga sto je sada posebito u Federaciji gdje zivim (neznam u RS jer nikad nisam bio tamo).Nek se jednom i to zavrsi pa da se za sva vremena zna da sarajvo vise nije nicije osim necije!
\"ratnohuškačka\" ----- E ovu riječ do sada, koliko ja pratim BH politiku u zadnjih 7-8 godina, nisam ni od koga čuo osim od ovog kretena Dodika i njegovih \"miroljubivih socijaldemokrata\". Samo spominjanje riječi \"ratnohuškački\" ustvari huškate SVOJU gamad na rat, upravo kako je i Hitler radio u svoje vrijeme... Jedna opća propaganda straha i nepovjerenja na kraju se završila 2. svjetskim ratom i uništenjem Evrope, pa izgleda i Dodo želi svoje čobane da na isti način ponovo nahuška na agresiju i secesiju... E pa neće moći Dodo, jer smo mi prvi naučili šta se desi onome ko hoće secesiju - GENOCID. Tako da nemojte biti toliko samouvjereni u svoje bezazleno secesioniranje.
BOSS i Mirnes ajanović jedino on ima isoravnu politiku i čist obraz njemu trebamo dati glas da nas on izvuče iz ove katastrofe jedini političar koji nema dlake na jeziku i opljasćkane imovine od strane građana nije ništa uzeo za sebe ali čini sve da pomogne ovoj sirotiji njega nemogu ovi bogati jer bi on isoitao porijeklo imovine i zabranio bi pojedincima da ovako se bogate na tuđoj muki pozdrav.rale
Ma Dodi ga Pusi ovaj put. Nesto su se uspanicili, ocito, Dodi je izradjen ko zadnji levat, .ohohoho.... Uzeli ga Tihi i Cova ko zadnjeg levata, potpisao je cetiri regije i tacka. Dalje ce se pregovarati. Dejtonska podjela vise ne vrijedi. Ako je \"nas\" Aljo mogao podijeliti BiH bez skupstina i palaca, e more vala i Dodi nesto potpisati i da je obavezujuce...hehe.. e nek si ga Tihi uzeo..hehe
..jos 1995 g slusam na radiu, kao Ameri i Rusi su se napokon dogovorili kuda ce ici granica istocnog i zapadnog bloka. Pa sve od sjevera prema jugu, i kad dodje do BiH, rece komentator da ce ici unutrasnjom stranom Drine,ne rijekom Drine kao sto je uvijek bilo, dakle malo uvucena granica na bosansku stranu. A na pitanje sta ce biti sa banjaluckom regijom, rece, ona ce biti u BiH, za one srbe koji smatraju BiH svojom drzavom...
Opet će Tihić reći da samo njemu trebamo vjerovati a što je najgore ni on nevjeruje sam sebi jer uopšte nezna ni šta se dogovorio.
REGIJA RS ce biti podjeljena na Istocnu i Zapadnu. Posavski dio ce biti za srbe koji zele BiH i bice mjesovit sa znatnim brojem drugih i bez prefiksa srpski. Federacija ce se takodjer podijeliti na hrvatski i bosnjacki dio.Svi siti i ovce na broju. Dakle borba ce biti za Krajinu, mislim banjalucku regiju, mjesovita. Ali sigurno je da se radi o REGIJAMA, sto je itekako povoljno, a uostalom citava Evropa je iz Regija, pa ako sve Regije Evrope dobiju nekakvu nezavisnost, onda neka dobiju i nase Regije, Bosna ce opet ostati. Ovo sa Regijama je superiska.
sta je ba neupitno???? de se vise sami skontajte i rjesite se te prikaze zvane r,s !!!
sta to bi pa još nema komentara cccccccccccccccc