Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
coco (ko ti je zaboco?) nama nikada nije bio cilja cijela BiH nas interesuje Republika Srpska a sta cete vi raditi...to nas zabbole...
@Teks Amerikanci nikad niti jednu svoju saveznicu nisu prodali. Ako je ko koga prodao onda su Srbiju prodali Rusi pa je ostala bez kosova. Bosanski problem jesu domaci vjerski fanatici i oni su nam ogroman teret na vratu. To je razlog sto nam ide sporo integracija sa zapadom. Oni su vam drugi joker pored kvislinske HDZ stranke. Pa i pored svih tih idiota jos uvijek niste u stanju da ovladate sa BIH.
srbiiii, sto je ovaj lavrov bezobrazan, umjesto da cestita GTRSu on cetsita drzavi BIH, a ja mislio dodick i medved najbolji jarani, hahhahahaha pu po.serem vam se u cefine
Uska saradnja sa BIH znaći povezivanje novim gasovodima.Sreća pa nemamo puno mora inaće bi ostali bez njega kao i Crna Gora.A šta će nam onda i Brod . Dobićemo donaciju i bespovratni kredit u cijevima.
@Al Capone Imamo mi prijatelje, svaka zemlja koja pravedno gleda na stvari a ne kroz svoje interese je nas prijatelj. A ja tebe da pitam koje prijatelje vi imate? islamske zemlje koje samo gledaju kako da prosire islam i ne brinu se sto vi ginete za to, ili USA koji bi vas sutra prodali nama ako bi im to bilo u interesu?
Lipsaces BRE \"srbinu\" na Bosanskom sajtu! Je**s li ti sto? Jadan tvoj genocidni zivot......
Ko će drugi dati pare nego Rusi.....
bogati Al Capone ko su ti vasi prijatelji pa ste tako srecni i napredni...i puni dolara ko vam ih dade?!!
Ne morate se cuvati ruske ljubavi jer je i nema. Nastavite vi da lizete vec provjerene guzice.
Hvala na čestitkama, kakav je Vaš doprinos rasčišćavanju ovog nereda.......
Bosno i Hercegovino, cuvaj se Rusije i njene lazne ljubavi. Srbija, koja nema ni jednog pravog prijatelja u svijetu, mora da im lize guzicu i vidjecemo kako ce je od njih uskoro zaboljeti glava. Mi to ne moramo, jer smo prijatelji sa mnogo jacim igracima u svijetu i tako treba i da ostane. Bi H u NATO i EU!
To cika Lavrove Srbine
Nas i Rusa 300 000 000 ! :) + Kinezi ! :)