Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zato sto postoji i istocna i sjeverna i juzna i zapadna RS, samo ti to moras prihvatiti. tako ti je to, moj dobri almire. sta\'s, bolje ti je pomiri se s tim da ne bi crko od zavisti.
Ovo ne mogu nikako da shvatim niti cu ikad shvatiti i prihvatiti, da nasi bosansko-hercegovacko, patriotski i umjereni mediji poput sarajevo-x i drugih imaju naslove tipa \"istocna rs\". Kakva sr.... i \'rs\' ? Zar ne treba da stoji istocna Bosna ?! Dajte ljudi ne moj da se brukate vise.
Uzivaju Mujo i Fata u skijanju, kad odjednom na njih se sruci gomila snijega i zatrpa ih. Da bi se ugrijali i prezivjeli dok ih ne otkopa gorska slusba spasavanja, pocnu se oni seksati. Devet mjeseci kasnije Fata dobije curicu i zbunjeno pita Muju kako da je zovu. A Mujo ce ko iz topa - zvace se Lavina! Ne da smo se ispod jedne lavine oboje izvukli, nego nas se cak jedno vise vratilo kuci!
Dabogda zauvjek ostali gore da im spomenik na Jahorini podignemo
ma što se tiče njih ostaće oni i 10 dana nije problem,sva uzdurma brate,ima nas koji ćemo to platiti
pa neka, taman da nam iz republike sumske ne zalaze u gradove bosnjacke :)
pa kakvu cudo u RS tako i tako sve ide niz brdo sta se onda snijegu cude ? ha ya
Jesuli gore nasli kakvo planirano cudo,da su bogdo ostali tu na vjecnom pocivanju...
Lopovi ukrali nam snjeska