Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa to je jednostavno... isto u Mađarskoj, vrši se pritisak jer ljudi staju na svoje noge, zato Orban prijeti Rusijom, zatvaranjem granica i sl. I nama treba neko s mudima.
Ko su ovi Bog te ... ???
Kada vidim ove dvije hulje nalik na Kusturicu odma dobijem nagon da prdim.
u zemlji u kojoj se ništa ne može analizirati imamo najveći broj analitičara.......analitičar za bliski istok, za južnu ameriku, za rusiju, za ekonomiju, za vojsku, za poljoprivredu, za političku situaciju u s.koreji......za obrazovanje, za sport, za epidemije......za dešavanja u svemiru...
Nije njima ništa u interesu Srećko moj, što nije njihov lični interes!!!
Jarane, kakvo je vrijeme ni tebi ne vjerujem. Ustvari nikom ko vlada necim i moze zavuc ruku u budzet bilo koji. Samo nas pustite na miru i dajte uslve da imam svaki dan hljeba. Nemogu vas jednostavno vise slusati ni gledati.
Upravo si pokazao perfektan primjer kako se vlada ovcama. Zgadi mu politiku i sve i lik se neće boriti za svoja prava, neće čak ni glasati da bar oduzme glas vladajućim strukturama.