Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa šta ima veze, čuj, imamo "vitalni nacionalni interes" zaštićen, imamo mundijal da se bavimo time više nego što se bavimo ičim drugim, jedni da pokažu patriotizam tako što će urlat bolje, drugi da namjerno to sve ignorišu jer "bosna nije njihova država"... i eto. sami smo krivi, niko nam drugi nije kriv, i jedini spas nam je doslovno kolonizacija, da nas npr Njemačka uzme pod svoje, da nas uredi i postroji, i zauzvrat dobije koncesije na prirodne resurse na npr 20 godina i to je to... jer Balkanski gorštaci nikad nisu bili normalni niti će, a Bosna je naročito nastradala jer se za nju otimaju tri najluđe vrste balkanskih gorštaka. TRAŽILI STE, GLEDAJTE!
kao sto vec rekoh...srbija ce pomagati srbe,hrvatska hrvate a turska bosnjake :))))
Davno je nama šteta nanesena, daj bože da nam iko mogne pomoći šta su od nas uradili oni koji ovu zemlju 20 godina vuku na dno...
BiH ima alternativu EU clanstvu, use i u svoje kljuse. Ne vjerujte prodanim politicarima, da nema
Nemozete vi stete nanjeti kolko mi sami sebi stete napravimo
Neka sankcija,to su trebali davno napraviti.Dragi moji vi nerazumjete svrhu ruke koja vas hrani!!Nemozete uzeti pare,potpisati sporazume i onda te iste praviti budalama godinama!! Da vam ja dajem kredite davno bi vi pasli travu meni.
daj meni kredit.... nemam ni pidjame da nabacim navecer..moram spavati gologuz
meni ne trebaju njihovi euri...ja sam sit i bogat svaki put kad vidim nase drage politicare na televiziji. rasplakah se od srece
Ala bas,cim se pojave covjeku sve presjedne .
neka ba, kad smo glup narod ovako nam i treba....
Veća i od toga i od najvećih šteta, više nije normalno šta rade svojim nemarom za narod i marom za sebe, mamu im ...da prostiš.