Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
yebi se Buriću, znaš li nekad kraće nešto napisati...
Dobar tekst gosp. Buricu
veze ti buriću nemaš o tehnici organizacije protesta ko ni niko od vas crvenih he he
visprenost nadahnuta u sindromu indetiteta pronadženog u slivu rijeke neretve il na buni. ponudi rješenje,čime isključiješ reakciju u komentaru zbijle.isključivši pomirenje u konstuktivnim zajednicama,legitimno pravo patološka intrepretacija. citat-kardinaldr.Franjo Kuharić i patrijarh srpske pravoslavne crkve pavle se drže za rukeprilikomsusreta u karlovcima sremskim.7 svibnja 1991.,kad će simbolićki ekumenizam prerasti u pravi. glas koncila. onaj ko započne mora završit. a razmisli malo dali je bosna slučano odabrana ili se odabire. 1 rečina populacije je u nametanju pravila potražnja rješenja u ekumenizmu je stvar odabira partnera. čime isklučuješ planetarni sistem.o saraj bosna u apsolutnoj bio genezi. dok je bosne voda če teč u svu ka bari.ne iritirajte ovo malo čovjeka što osta u saraj bosni.
prvi put da se slazem. Ahmo, tako se pise, da se nesto korisno procita.
Prije talibanskog rušenja Bude iz Bamijana, Tito i njegove komunjare su bili JEDINI na svijetu koji su se eksplozivom \'obračunavali\' sa kulturno-historijskim spomenicima nulte kategorije. \'bo te Tito i svi njegovi Jugovići zajedno...
Pa ne\'š ni ti Buriću još dugo. Ha prođe ovo mutno tranzicijsko doba i prave vrijednosti ponovo isplivaju, i ti ćeš iz Društva pisaca ravno u kantu za (historijsko-ideološko) smeće. ;)
Ako im USA da novac, propašće kao i svi koji su se zaletili na tu priču. Na kraju će opet oni uzeti taj novac, a njih tamo ostaviti dužne i gladne. Već viđeno! Ma šta viđeno...probano!
Jos jedan clanak,naravno sada o frustracijiama sopstvenog naroda koji nije sposoban za promjene u toj korumpiranoj drzavi:Naravno jois pod uticajem jake emotivnosti i permanentnog verbalnog konflikta medijskih manipulatora Avaza i Sarajevo-x.com i klanova sarajevske mafije,doticni novinar sugerise jadnoj isfrustriranoj populaciji da nbe izlaze na ulice,naravno da ostanu u kucama i krepavaju od gladi,bez posla,bez vlade,bez,bez...odista alternativna sugestija kompetentnog novinara,jadno,jadno....Buricu
ovaj mu je puno bolji od prošlog!:):):)
Dobar tekst, Ahmede samo krace pisi. Internet ne trpi duge tekstove, a ni poruka ne moze doprijeti do mahom nezainteresovane flegmaticne Bosance i Hercegovce, pogotovo internet korisnike, u nasoj zemlji mahom mladju populaciju 18 -35 godina.
ja ovom čovjeku skidam kapu
jadne bosnje komentiraju stanje u svjetskim kretanjima a jos uvijek ih ugrizaju gladni psi lutalice po mahalama,nisu jadnici u stanju ni fildzan da izmisle a oni kao analiziraju svijet,kada slijepac malo progleda misli da pravo daleko vidi,tako i nase jadne bosnje.
blogeri=najveci smaraci danasnjice... Nisu imali dovoljno skole i stele da se zaposle kao novinari, a ni dovoljno malo ponosa da rade kao fizicki radnici
Samo da znas , pored Bosnjaka, narod koji voli ismijavati sam sebe su Zidovi. A dobro znas da su oni najuspjesniji danas. I prosli smo kroz slicne ako ne i iste tekobe. Jos malo pa ce se i o nama pricat da smo masoni, zionisti etc.
ma, ne podrzavam nikog.da su to mirne demonstracije, pa da podrzis, al gomila naoruzanih bandi, pljackasa, ubica, rulje, ma ko to moze podrzati???
ali ako je scenario kao kod rusenja jugoslavije, ama zna se. sve ide izvana, a nadju se domaci koji ce to podrzati, uz jaku medijsku pompu, i onda...slijedi razvlacenje ko sta ugrabi, a zna se ko nece nista. nekima ce oteti, onima sto su protiv. sta ti znas o libiji? zasto nisi napisao ozbiljan clanak o istoriji libije, povrsini, privredi, necemu takvom, da uputis malo citaoce, ovako, rekao neki tamo novinar? koji novinar? sta on zna koji moj!!! samo se vi oslonite na te novinare, daleko cete dogurati!!! manipulacija medijima, sveprisutna u cijelom svijetu, onda udri po nekom, dok mu dusu ne izvadis, i to je to. tj. ne postignes cilj. istog tog gadafija i sve te diktatore podrzavao zapad decenijama, i gdje je bio taj novinar tad da pise o tome, nego se sad raspisao?