Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VRATITE NAM USTAV RE*PUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE KOJI JE KO PRVO LEGITIMA I DAN DANS JER SAMO ON PREDSTAVLJA I OZNACAVA DRZAVU I NJENE INSTITUCIJE, A KOJI JE GARANT I SIMBOL DEMOKRACIJE PO SVIM EVROPSKIM STANDARDIMA POLITICKE ETIKE I FUNKCIJE ! Dosta nam ja SRBO FASIZMA, SRBO VAMPIRIZMA, SRBO DIKTATURE I SRBO BARBARA ! Hocemo DEMOKRACIJU A NE SRPSKU TERORISTICKU TEO - KRACIJU SRBO BARBARA I GENOCIDASA !!! RBIH4EVER !
gospodine Lajčaku ako vas ne prime u Sarajevu, uvijek možete doć u Mostar.
e moj Lajcak, ne namjeravamo ti mi u tu tvoju Europu, jos uvijek je prerano ! idi ti sad fino kuci pa nam se javi za jedno desetak godina, a do tada mozda Bosnje shvate da im je Zlajoglu upucao vlastito koljeno izbacivanjem SDA iz vlasti ...