OHR bez komentara
0
Lajčak napušta dužnost?
Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije nego sto odes,ipak pokusaj jos jednom rjesiti,tj pomoci u rjesavanju \'\'kvadrature kruga\'\'(strahove)... jednih za Bosnu i Hercegovinu, a drugih i trecih da ce im Bosna i Hercegovina biti \'\'tesno skrojena...Pokusaj to tako ,sto ces ovim prvim objasniti i pomoci im da shvate,da su ovi drugi i treci ,realnost koju moraju prihvatiti ako im je BiH na srcu. A ovim drugim i trecim javi kada ovi prvi to shvate , i objasni im i pomozi da shvate, da je drzava BiH sasvim dovoljno i njihova !
www.san.ba 06-01-2009 02:01 Ko se iz BiH nalazi na novoj američkoj crnoj listi Na spisku opasnih osoba po američku nacionalnu bezbjednost i državljani BiH Senad Šahinpašić Šaja, Milovan Cicko Bjelica, Mehrez Amdouni, Ljuban Ećim, Tihomir Blaškić, Radomir Kojić, Hasan Čengić * Iz BiH na crnoj listi 1.152 osobe i organizacije, iz Hrvatske 11, a iz Srbije sedamdeset >>>
XP 07.01.2009. u 21:12 ****** Sa ,,naci\'\' sam nepremostivo na per si - po rođenju i po ubjeđenju. Raduje me da si prepoznao/la istinsku potrebu da nas nase razlicitosti spajaju a ne obratno, kako se desava vec 20 godina, i duboko sam uvjerena da sam jedna od - najmanje milion - ciji glas nadjacavaju glasnogovornici i sijaci mrznje i zla. Molim i Tebe procitaj naslovnicu i tekst danasnjeg lista ,,San\'\' - da Ti bude barem malo lakse u svoj ovoj nasoj turobnoj stvarnosti, da se ipak lagano ali sigurno kolo srece okrece - i jucerasnji stav ,,Nezavisnih\'\' pod naslovom ,,Bumerang\'\' :-)) Hvala Ti - prijateljski pozdrav ;)
...5do5 .
Citajuci tvoje komentare ponekad, sa sve pjesmama , mislim da ti bas nisi neki \'\'naci\'\' tip...hebo te da ima ovdje jos koji milion takvih , mozda bi se i moglo napraviti nesto sto lici na drzavu . Al\' eto nema !
Sta god radio ili ne radio, za razliku od pedija, meni je Lajcak najdrazi covjek u BiH :-))
Mi teman navikli na njega, a on ode...E tako je to sa svim u Bosni, niceg tu nema na duze staze......
Bjezi moj dobri Lajco! I kad dodjes kuci, dobro se okupaj, tuknes na loj! :-)
Rasturio je SRJ i sve čini da isto učini sa ostatkom Bosne.
Hvala komšo, živ bio! Komšo .
@ GAZIJA MRS IDIOTE JEDAN...AKO TI SE GINE.....GINI.....AL STO DALJE OD NORMALNIH LJUDI KOJI ZIVE U BOSNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jalovi Slovak je otisao kao jedan od najgorih nakon uspavanog silinga. Bosni nisu potrebni ovi bjelosvijetski hostapleri.Pusku u ruke i rijesiti ima li Bosne ili nema.Dosta vise ove agonije.Natavak 1995 je na proljece stoga BH patriote samo da znamo sto nam je ciniti.
svakog gosta tri dana dosta.....ko li je sljedeci jadnik, kojeg ce EU poslati vamo...jadna nam majka.... DOSTA VISE TOG NACIONALIZMA:::SRETAN PRAZNIK SVIM PRAVOSLAVCIMA U BIH.....od muslimana
Napokon ode..........pa neka ide mi Srbi nismo nikada ni zeljeli predstavnike okupatora.Neka sada muslici kukaju jer nema im ko vise da otme nadleznosti RS i pokloni Sarajevskim dzabana-seciajsima-alijasima.Kuku leleeee sto ce Hare i ekipa da kukumavci hehehheheee Napred Srbska smrt svakoj PiH Ajmo Dodoooo u nove pobede za nasu RS Drma mise drma mise na subari kokardaaaaaaa
Eee, opet fulas , bolje receno kontradiktoran si .Kazes \'ustavno uredjenje koje se moze mijenjati u saglasnosti tri naroda. \'\' I? Ne bih sa tobom dalje ...Odoh malo prohodati , danas nam je praznik \'\'Badnji Dan\'\',sutra Bozic . Kako god mislim da nije lose sto smo\'\'probjelili koju\'\'...Na moje moje postove pokusaj da ne gledas, kao na velikosrpsku propagandu Da ! Hvala komsije na cestitkama za praznik ! Pozdrav!