Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Medjed i slovacka ubleha
Žena i ja smo ukazali na potrebu povećanja standarda života. I šta ćemo sad?
i ja sam bio na Mjesecu....
Pitanje za 5. Ko nije papak od ove dvojice ?
Jaooo koja vijest. Dobit cu proliv od stresa.
Lajčak. U prevodu: "Pas koji je volio vozove". Ponaša se kao Irfan Mensur u tom filmu. Kao da traži davno izgubljenog psa u liku nekog od naših plotičara kako bi lobirao za svoje privrednike koje je doveo.
Geniji. Ko bi se toga sjetio...
Na sta je spao Lajčak da ga Fahro primi
e jesu donijeli zaključak, za nobelove...
Ja sam momak iz Gusinja svaka me cura sanja jer imam toranj i puno para..
Dva brata rodjena rek'o bi covjek da jedan ne zna, a drugi pojma nema.. kad ono medjutim..
i nakon toga su ga jedan drugom stavili u guzu....
Nije fer da El Chapo bude u zatvoru..
Oj Boze. Eto kada smo dopustili da nas predstavljaju i kroje nam vanjsku politiku tipovi za koje je upitno da li imaju srednju skolu, a u najboljem slucaju imaju diplomu nastavnika likovnog, to nam onda sve govori o nama i nasoj ludosti. Za ovo zaista nemam komentara. Fahri je vec odavno mjesto u Zenici !!!
kakav si ti indijjanac...nemoj da ti bude krivo sto predsjedevajuci EU dolazi fahri na noge..to treba da sam skontas sta znaci..
Bal lopova
Sta su ovi pusili
jedan drugom