Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala bOgu dragom pa je prestala da pada, nadam se da će se pomoći sugrađanima kojima je pomoć najpotrebnija i da će se svi koji mogu odazvati akcijama pomoći za najugroženije. :(
da, kiša prestaje, rijeke se polako povlače. narod se spašava svakog trenutka... jedan veliki like za nas koji smo se uspjeli ujediniti.
da, baš tako... a mi smo vala poznati po tome da kad je najteže smo najbolji i ujedinjeni... bit će ovo dobro aBd
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sad treba djelovati prvenstveno kao čovjek, bez politiziranja Važno je spasiti ljude i obezbijediti im najosnovnije, djelovati onako kako ko može!
Nek je na sramotu svim onim politicarima koji nisu otisli medju narod da im pomognu vec se skrivaju po podrumima i tornjevima.
Zali boze silnog nacionalizma sto unisti nasu drzavu. Vidi se da mozemo zajedno.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ooooo golema rijeko Bosno … rijeko plemenita sto si taka ….
Nikad više YU...............RBiH za sva vremena
Fuj kako mi se gadite, Lagumdzija! Dosta vas je bolan vise svih takvih koji pricate, samo priicate!! Prihvatite se posla, jesi li pokisnuo ijednom ovih dana, ilj vam je ( svim politicarima) toplo guzo?! Mars na teren, malo na kisu!
Tacno tako ministre ! I treba da se ujedinimo to nam je jedini spas !
ovakve su dzukele tipa "dno dna" ovakve supernarcisoidine nastoje iskoristiti SVAKU situaciju, pa sve da se radi o opstoj kataklizmi cijelog covjecanstva, samo za LICNU promociju samonarcisoizma. tu vise nije rijec ni o politickoj vec samo o samozivoj, bolesnoj promociji sebe i svoga ega.
dje si zlaja kuco
ti znas sta je visa sila
Lazu da helikopter toliko trosi
KO SDA Sarajevo formirao krizni štab zbog poplava SARAJEVO - Kantonalni odbor SDA Sarajevo formirao je krizni štab zbog aktuelnog stanja izazvanog poplavama. Svi građani kojima je potrebna interventna pomoć mogu se javiti na dežurni telefon: 061 707 708. Oni građani koji žele dostaviti pomoć stanovnicima ugroženih područja u odjeći ili hrani to mogu učiniti u prostorijama općinskih odbora SDA Vogošća (Jošanička 33), SDA Ilidža (Mala aleja br. 40) i SDA Novi Grad Sarajevo (Bulevar Meše Selimovića 97). Također, SDA poziva sve svoje članove, simpatizere i građane Kantona Sarajevo da se odazovu akciji prikupljanja pomoći u novcu, hrani i odjeći. http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/215277-SDA-Sarajevo-formirao-krizni-stab-zbog-poplava.html Dok se Niksic i Lagumdzija slikavaju i blebecu bez veze, SDA radi za gradjane BiH
za racionalnog frajera kakvim se predstavlja ovaj tip izvaljuje takve pro-dogmaticne budalascine. koja visa sila? to nije vise sila, hajvane, vec prirodna nepogoda koja je zestoko opucala ovu jadnu, napacenu vokoyebinu u kojoj ne postoji ni potrebna infrastruktura, ni funkcionirajuca vlada, ni (samo)inicijativni naprednji ljudi, vec je sve u nekakvom poluhaosu i polurasulu. i kada takvo podrucje odvali ovakva poplava za koju apsolutno nije postojala nikakva tehnologija odbrane od prirodnih nepogoda kao sto je ova (a sigurna sam jedno 99% da NIKO nece nista uciniti ni nakon ovoga) onda imas ovakav masivan vodeni egzodus, majmune neljudsko-manipulatorski!
...idi u pm politikantsku...pusti naše pare iz budžeta i začepi...nek radi i pomaže ko zna.
dzukela jedna
ovakve su dzukele tipa "dno dna" ovakve supernarcisoidine nastoje iskoristiti SVAKU situaciju, pa sve da se radi o opstoj kataklizmi cijelog covjecanstva, samo za LICNU promociju samonarcisoizma. tu vise nije rijec ni o politickoj vec samo o samozivoj, bolesnoj promociji sebe i svoga ega.
...pa ljudi za pola miliona eura se moglo kupiti dva-tri ok polovna helikoptera a ovaj(isto polovan) trosi pola miliona za dan-dva.Nemoguce je da toliko trosi.Tu neko dobro zaradjuje i to na tudjoj patnji,bas onaj koji se najvise "brine" o narodu.
da, mislis da se ujedine "nasi" opet sa "nasima" i "njihovi" sa njihovima" pa opet sve jovo nanovo, glasat za vas iste debile.
Zar ti treba govoriti? Mislim da je fakat dosta suplje price, a narod je toga svestan. Nesreca udara sve i ne bira, a svi koji na nesreci skupljaju poene sve kazu o svojim namjerama. Dok svi vi gore suljirate, narod se organizuje, skuplja pomoc, pomazu jedni drugim. Uzivajte do oktobra...
kad ti je Nikšić "dizao" pare sa računa Civilne zaštite niste nikog zvali da pomogne, mamu vam hebem lopovsku svima
Sta si ti nasrao govana u ova zadnja dva mjeseca po Klix-u. Kapu ti skidam.
zar ti daje Zlaja da skidaš kapu ikom drugom sem njemu? Aferim