Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovakvi trebaju dobiti azil u novootvorenom azilu za pse
dokle god je radnička klasa zatrovana oportunizmom, čije kritike ne prelaze pragove lokalnih kafica, BH društvo biće potlaćeno od strane elita koje je to društvo stvorilo. Političke stranke koje nas vode, nemaju jasno koncipiranu politiku, inicijative se prave dan ili dva prije sjednica, ne sa ciljem poboljšanja socio-ekonomskog stanja građana već sa ciljem dobijanja političkih poena.U demagogiji koju svakodnevno slušamo volio bih čuti, naćin kojim će poboljsati situaciju ako ne stvoriti državu kakvu čovjek zaslužuje.Sebi postavljam pitanje gdje je omladina u cijeloj političkoj prići? Kao nisu dovoljno zreli za politiku a bili su zreli da u ginu u ratu za ideale koji su pokopani zlatkovim i sličnim putovanjima. Momci od 26 godina, kao što su bili Enver Šehović, Smajo Šikalo, Safet Isović... bili su sposobni voditi bitke za brdo Žuć (prva linbija sarajeva), a da vode državu su nesposobni. Kad se jednom skupi snaga za bunt protiv mufljuza koji nas vode, tada će putovanja da imaju svrhu
djihadlije postaju nervoznije od genocidlija ocam
večeras se javlja u dnevniku FTV preko skype ko da gledamm,,,a ovi svršavaju dok slušaju ŠEFA
volim da putujem, to me čini sretnim spretnim i okretnim šupljiram na svim kontinentima raspravljam o svim segmentima šta ću takve sam japije ja zlaja zlaja zlaja dnas brisel sutra moskva zavidne p.ice neka coke moga
Ko sluzbeno putuje, zna kako je to tezak posao. Bravo; Zlatko odlicno radi svoj posao, mogu mu zavidjeti mnogi ministri vanjski poslova. Nista se ne moze postici sjedeci kod kuce.
Isto sr.nje drugo pakovanje.
Sve je dobro dok mu supruga Amina ne bude odredjivala maršrutu po afričkim egzotičnim zemljamako Azra što je Alakalaju:-). Nadam se da neće makar u prvih pola godine mandata :-)
Ko bi reko da Zlaja voli ovoliko putovanja. KO neke fajde će bit od Birtanije, Kuvajta, pa sad Brisela....šega prava su ovi naši ministri izvanunuztašnjih poslova:-))