Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj ministar barem ne klima glavom kao prethodnici a pojma nisu imali sta im se pricalo, samo su govorili yes yes sta su ih god pitali, pa su vise stete nanijeli s tim yes yes, nego sto je koristi bilo.Barem je ovaj Lagumdzija obrazovan i veliku podrsku ima od stranih zvanicnika kada je u pitanju njegov rad!
Nadam se da samo opet nece pokrasti svu humanitarnu pomoc koju dobijemo i izaci kao profiteri kao sto su to uradili i poslije rata raznorazni Izetbegovici itd.
Jedan od rijetkih ministara koji rade uistinu svoj posao
Slazem se, kamo srece da su svi ovakvi. Cujem i Covic radi aktivno, kupio neku vikendicu pa je na mukama kako urediti okucnicu :)
Odlicna vijest, Lagumdzija je mnogo doprinjeo da se tako i tretiramo,svaka cast.
Sasvim logicno kada je covjek obrazovan i zna raditi svoj posao...da ih je samo vise ovakvih
samo da se oznojen vode ne napije.......
Hvala donatorima na pomoci, ministri su uradili posao ovaj put
zasto klix odmah gore na stranici ne stavi da je ovo sdp portal.pa nema dana kad nam ne stave neku izjavu zlogumdzije cuvenog spinovca.i to predizbore uveliko poceli ofanzivu kao sdp jedini radi a svi ostali su krivci
Velika je sreca to sto imamo obrazovanog i sposobnog ministra vanjskih poslova pa njegovo znanje ima uticaj u eu..
Nece BiH ostati sama to je sigurno, EU ce nam pomoci, ali mi trebamo sami da se pobrinemo da ta pomoc dodje u prave ruke!
pomoc je uvjek dolazila u prave ruke i oni su medjusobno sve posteno djelili :)
Kretenu jedan, jel ti zaista mislis da se EU procedure mogu izokretati i prilagodjavati kako kome padne na pamet, kako je to slucaj u tvom ministarstvu i inace u BiH? Pomoc EU fondova za poplave za zemlje kandidate vazi SAMO ZA ZEMLJE KANDIDATE, a BiH to na zalost nije, zbog tebe Lagumdzija, dodiCka i ostale mafije! Prema tome - ne seri i ne prodaji maglu.
Procitaj sto si napisao, pa procitaj tekst gore, nemoj samo naslov citati, pa ponovo naposi komentar i kritiku. Ne valja ti ovo nista!
Volio bih ja da mi ovo nista ne valja. Jasno mi je sta pise u tekstu. Ali je cinjenica da nemamo status zemlje kandidata, a pomoc EU i ako dodje, nece doci po automatizmu kao sto je slucaj za zemlje kandidate.
Valjda solidarnost iz Evrope nece ostati samo na obecanju...
fasisticke poruke hrvata u BiH klix ne objavkhuje, Hrvati pozivaju na mrnju: "Čekamo te Darijo! Junak Herceg-Bosne", piše na jednom od transparenata u naselju Balinovac u Mostaru. - Dario Kordić je najpoznatiji haaški osuđenik iz reda hrvatskog zlocinackog naroda. Suđeno mu je, zajedno sa Marijom Čerkezom, za etničko čišćenje Bošnjaka na području Lašvanske doline. Krajem februara 2001. Haaški sud proglasio je Kordića krivim za zlocine i genocid pocinjen nad Bosnjacima i osudio ga pravomoćno na 25 godina zatvora. To je dosad najviša izrečena kazna nekom hrvatskom zlocincu. http://www.***/vijesti/bosna-i-hercegovina/196498-cekamo-te-darijo-junak-herceg-bosne-transparenti-dobrodoslice-kordicu-i-u-mostaru.html
dobro i.......a to ti smeta,a kad docekuje orica onda aplauz,je li..........
A ustvari je solidarnost Austrije. Solidarnost EU se mora zaraditi.