Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sto li ?
Ma ovo samo da izgleda da nesto rade :) Ima viska para u budzetu pa da se potrosi na kahvu, benzin, vozace itd. A oni ce da piju kahvu, malo stipkaju Miletovu sekretaricu i svako svojoj kuci, a narod gladan!
SDP i SBB su buducnost i istinski cuvari Bosne i Hercegovine, izdajnicka SDA je proslost, a za ova srpska podmetanja u komentarima i blacenje Lagimdzije NO COMENT
DOBRODOSAO PREDSJEDNICE 24%
Otišao po mišljenje ili po priznanje?
Sigurno ce pricati o zaposljavanju omladine ha ha ha ha ha aha ha ahaaaa
ftv i muslimanski politicari su zasluzili najvise ordene rs
Srbi ne vole 60min, oni više vole da ne znaju sta se dešava, samo neka se osjećaju nebeski pa makar i gladni i nezaposleni ali ne diraj nebeskost.
e ljudi bakir bio kod brege u stanu pricali oonom vodenom duseku na kome je raka maric curicama lizao paksu
ne spominjite mi onog tokmaka sa ftv jos mi se povraca
bas su se nasli lovatori
oćel i bakir 60 min. ići sa njim?
Lagumdžija i sdp su srpski i srbijanski igrači....narode u buduće pamet u glavu.
Reci Dodi da proba.
Za ove BH četinare ima interesantan portal iz Srbije www.e-novine
\"Ministar vanjskih poslova BiH u posjeti zvaničnicima Republike Srpske u Banjoj Luci\". Nije se sastao s premijerom nama najvaznije susjedne drzave Milanovicem, a hrli drugu Mići u Banju Luku, da mu preda vjerodajnice valjda!?
Sastanak u BL je povodom raspodjele talova i fotelja. Cobani koji konstantno narod poticu na podjele, mrznju i netrpeljivost, isti taj narod bezdusno pljackaju i tretiraju kao stoku.