Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najsposobniji za svoju guzicu!!
kao prvo tvoj komentar nema veze sa clankom... nekima je ocito zasmetalo sto je i Lagumdzija tamo, sto on sjedi i prica otvoreno sa Davutogluom, sa Gulom, Biltom, Vesnom Pusic... dok pojedince niko tamo i ne prepoznaje!!!
naravno-znas li ti sta kosta BiH sto svoje guzove po NYC guzaju?! Isti ovaj Lagundjija, lafo 20 sastanaka "odradio" , a u BiH nije niko od stranih politicara posteno dosao ima sigurno i godina dana.... toliko radi na vanjskim poslovima za BiH.... evo plinovod nas zaobilazi.... tu se nije oglasio gosp. Lagundjija....
De bolan Lagumdžija, čojk drži govor 21 sat i ti opet zakasniš ebaji ga da prostiš.
Provjerava se satnica njegovog kretanja i sastančenja. Ako je slagao ( ima puno indicija da jest) ne znam šta traži u Sarajevu i BiH?
sam sebe brani :-) ...svoje "casno i posteno" skidanje gaca dodiku...
pored onog mamlaza komšića teško je ne izgledat diplomatskije.
Ma živio govornik !
Zlaja, jesil' im reko' barem jednom "how yes no" i "hu iz ju" ako jesi imas glas :-D
Dr Zlaja pusi jaja, lopove jedan otiso si i tam sada krasti pare dosta je sto is ovamo pokrao.
Najveca tuga je to sto se ne zna sta je gore. Neradnici koji podvaljuju price o "skandalu" neradnika ili neradnik koji je poprimio ulogu zrtve zbog neradnika.
"Malom" Jeremicu/Pozdercu moze samo cipele pilizati!
Ja se stidim naseg novinarstva, odnosno zutila. Zar mi ne mozemo imati niti jedne novinare koji ce plasirati vijesti onakve kakve stvarno jesu?? Zar da se nase novinarstvo svodi na rekla kazala i na to koja stranka drzi tu monopol?
ne kontam ove mlade komunjare jebo vas zlaja ili vam ga zlatko kakve ste vi ublehe prodane.
Ne razumijem ja tebe debilu ograniceni koji ocito forisiras one nazadne snage koje su nas u proteklih 20 godina i doveli ovdje gdje jesmo,a Komunisti ti smetaju,isti oni koji su ti ocu i majci dali posao,stan,uslove da tebe imaju idiote nezahvalni.Kome ovi danas ista daju,osim sebi i osim sto su stvorili zemlju sa najvecom stopom kriminala i korupcije u Evropi.Ali ti si mozda iz Medjedje dosao u grad pa hajde da te i razumijem,tebi je tek danas banja,osjecas i ti napokon asfalt pod svojim nogama.
I Komunjare su danas najvise u redovima SDA i ostalih desnicarsko kriminalnih stranaka(to im je Nijaz Durakovic rahmetli davno rekao) a pravi komunisti nikada ne mijenjaju dres.Doci ce opet vrijeme kada ce se crveni barjak viti Evropom i svijetom,tada cete biti manji od makovog zrna bando Kvislinska.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Smiješno... Ovo je jedna najobičnija PR propaganda koja ima za cilj da lagumdžiji vrati ono što je njemu davno nestalo, a to je KREDIBILITET. Vijest je jučer objavljena i djelovala je "ŠOKANTNO", danas je demantovana toliko snažno da su svi više čitali demant i empatijom rekli... ma neee "DOBAR JE ZLAJA IPAK, VIDIŠ DA ON TO NIJE URADIO, OVO JE PODMETANJE, OVO JE LAŽ itd." Slična situacija je bila kad je Janša (premijer Slovenije za neupućene) bio pred izbore optužen da je trgovao oružje negdje po Finskoj i davao nekakav mito za neku firmu iz Finske, da bi 10 dana ranije svi brujili o demantu koji je stigao od nekakvog tipa iz tužilaštva / uprave te firme iz Finske (niko se više ne sjeća ni ko je on), tad je Janša proglašen nacionalnim junakom - neko ko se ne bavi takvim stvarima, ko baš poput Zlaje "svoj posao obavlja časno i pošteno". Zlatko Lagumdžija je pokušajem koaliranja sa Radončićem nanio toliko štete bošnjačkom narodu da ga sve PR agencije svijeta ne mogu oprati
Ovo je stvarno bio smješan pokušaj nametanja kojekavog mišljenja, klix me iznenadio kada je načinio onaj tekst sinoć... Ali hajde,bar nismo kod očiju slijepi
Kakvi su ovo seronje od novinara,prodaju se za sitne pare UZAS fuj!!!!
..gle, k'o govori :)))
zavist valja i zasluziti! eto lagumdzija, tvoji politicki protivnici su pali toliko da nize ne mogu ;)