Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast lagumdzija a vi seljoberi koji ste rodzeni sa mrznjom mrs mrs
Iso laki da vidi da nema i ovaj bh pasoš
od cijih para si ga posjetio
Nema veze vjera, nacija itd sa tim kakav je covjek. Ovo je bio krscanin pa je pobio preko 90 ljudi... Nemojte zlocine vezivati nikada za sve pripadnike jedne nacije, vjere, boje koze itd Nije jednostavno u redu ! Svako odgovara za sebe. Nemojte biti fasisti, nacionalisti, radikali, ekstremisti nego budite normalna raja. Pamet u glavu i pozz svim normalnih ljudima :)
Mozda ih ima na podrucju federacije ali nisu pocinili genocid itd........iskompleksiranim i isfrusriranim nacionalistickim pri-mi-tivcima je to nekakvo lizanje .....u normalnom svijetu to je red i kultura a to je nesto od cega su cobani....stakori i ovi nasi lokalni papci.......operisani !!! Ps jasta da ce Zlaja......ja ko ce .....da nece Duduk lol !!!! SIKTER
koliko god da je mahalas -nazovi \"politicar\" Zlajouglu isao tamo da lize ambasadoru razguzak i da se pravda ,Evropa zna da Islam i terorizam idu zajedno,pogledajte samo koliki broj arapskih extremista zivi na podrucju pederacije,saucesce je neiskreno,jer velika vecina muslimana u PiH likuje zbog ovoga sto se dogodilo !
Ovi samo od kafe do kafe, od rucka do rucka, pa rade li oni ista ? Ej super nam je. Umjesto da procitam \' Lagumdzija se izvinjava Norveskoj ambasadi sto nije u mogucnosti da ih posjeti zbog prezauzetosti rijesavanja problema u svojoj drzavi\' ja citam ovo. Au brate, ala su vrijedni, skidam im spaku.
Drugaaaaaaaaaa
Nek si mu rekao,ko ga yebe...ionako nam nista nisu pomogli