Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlatko, pogledaj sta se desava Radoncicu za ratne zasluge, na redu si ti i Haris. BiH ne moze naprije s ratnim, pro srpskim liderima. RS je i tvoje pliticko cedo, zato placaj alimentaciju
komunjaro eba ti pas mater i onome ko je glasa za te
cim je on ohrabren-pisi propalo...
http://ooe.orf.at/stories/434493/ Gut jeder zweite Österreicher fürchtet sich vor dem Islam, so eine IMAS-Umfrage. Weiters besagt die Studie, dass fast drei Viertel nicht glauben, dass er mit den westlichen Wertvorstellungen vereinbar ist.
Makar nije kao tvoj gazda potpisivao dokumente o podjeli BiH.
Diktator Zlatko, treba ti cetvrti predsjednicki mandat u SDP-u da jos vise spizdis RBIH, koju si zajedno s Harisom politicki razvalio 92-95.