Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta trebamo podrzati ono sto zagorava SDU? Jos jedog člana Predsjedništva? + njegovi zamjenici + njegovi savjetnici + njegovi vozaci + njegove sekretarice + njegove ljubavnice + sta sve ne...... Šta mislite koliko bi to još dodatno koštalo državu...
Treba da se to napokon rijesi i da ostavimo iza sebe tu sagu Sejdic i Finci, pa da se okrenemo bitnijim stvarima. Inicijativa Lagumdzije i insistiranje na rjesavanju ovog problema je svakako dobrodoslo.
Vi ili ste glupi ili u nebesima, kako ne shvatate da mi (Republika Srpska) nista necemo prihvatiti sto zalazi u nadleznost entiteta, kakav jedan predsednik kakva predratna BiH pa sta je vama? Vi ste jos u 92 ili 95 g. Ljudi traze rjesenje u ovakvoj BiH kakva je danas. Sto prije shvatite bice vam lakse, ne sanjajte i ne gubite vrijeme. Nas dugorocni cilj je da i zvanicno postanemo samostalni ali i to je zasad san. Nama je dovoljno i ovo sto imamo... Prestanite sanjati i pokusajte gledati u buducnost. Poz iz Banjaluke
vas dan ??? od foruma do foruma ici i udarati minuse ljudima koji ne vole zlatka bolesnika. ali dzaba vam je. MI SAMO KAD VIDIMO ZELJKU VIDIMO BOSNU I HERCEGOVINU. ne podcjenjujte inteligenciju naroda jer on osjeti i zna prepoznati POSTENOG COVJEKA. vi ste KRIMINALCI. eto pa udarajte opet minuse.
Ovaj covjek barem pokusava naci neko rijesenje,a ne kao ostala gospoda samo od sastanka do sastanka..I NISTA OD DOGOVORA!!
ZLAJA DA NISI JEO BUKOVACE KAD SI TO LUPIO,DO JUCE SI BIO SMRTNI NEPRIJATELJ SA SBBH A DANAS SMO VEC NA ,,KOLEGE\'\' JBT DJE IDE OVAJ SVIJET........KUD CE TI DUSA PROFA (AKO JE IMAS )
Ovaj zlaja se fura kao da je na fakultetu,i u politici on daje ,,ocjene\'\' ko je dobar ,ko moze proci a ko ne ,smijesno zar ne /??Ufuran neki ministar ..
Kako je \"nas\" vrli ministar agilan govori cinjenica da na svako putovanje vodi vise delegacije nego je uobicajno, tako \"nas\" vrli ministar nista ne propusa slucaju, obecao je drzavu za covjeka i napravio drzavu za zenu, svako putovanje gospodja minisarka koristi za shoping naravno sve o trosku drzave za vise detalja pogledajte link: http://www.24sata.info/vijesti/politika/105836-Soping-diplomatija-Amina-Zlaja-Rimu.html
Svi smo mi glypi samo je Lagumdžija pametan.
Mora se priznati da je Zlatko komad budale...
Šest stranaka na državnom nivou se dogovore da ko ne podrži budžet, ta stranka izlazi iz koalicije. SDA nije podržala budžet a SDP ispunjava zahtjeve dva HDZa !?? SDP nije više gradjanjska stranka. Ovaj \'čovjek\' da ima obraza kao što nema, odmah bi podnio ostavku jer je dokazao da nema pojma u politici već samo liječi svoje komplekse. Gadi mi se čitav SDP radi ovog klošara.
Posteno se ismija, pogotova za ovo pod rednim brojem 5.... A ovi sto govore da si SDP-ov placenik ne znaju da od SDP-a clanstvo ne dobiva apsolutno nista, cak i zastupnici i parlamentarci dio pausla odvajaju za stranku. Ali tako je to kad se pare ne izvlace iz budzeta za stranacke potrebe. Iskreno ja bi volio da i SDU, Nasa stranka, LDS dobiju puno vise glasova na izborima, da insan ima s kim normalnim u koaliciju. Pozz
Patološki lažov. Od jedne pro-bosanske vlade do petokolanaške. Kreten nad kretenima.
Ide ova prica unedogled,ma zlaja jeli samo finci i sejdic zive u ovoj drzavi,sta je sa ostala 4 miliona stanovnika (odoka).......ili ides na to da dobijes glasove roma i zidova na sljedecim izborima ?????
M.i.r.a Lj.u.b.ija.n.k.i.ć dje.voj.ački JO.VA.NO.VIĆ iako je godinama rastavljena i živi sa drugim čo.vjek.om koristi ovo časno prezime u političke svrhe, prava opo.rtunisti.čka sko,jev,ska d.r.o.lji.c.a, idealan član SDP-a
SARAJEVO - Predsjednik Socijaldemokratske partije BiH (SDPBiH) Zlatko Lagumdžija ocjenio je danas da je dobro što kolege iz Saveza za bolju budućnost BiH (SBBiH) razmatraju mogućnost da se napravi korak dalje kada je u pitanju implementacija presude u predmetu \"Sejdić i Finci\". zlagum se fata za kiittu druga Fahra, to mu je ostala jedina slamka spasa.