Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast,podrzavam svaku vasu rijec,hvala Bogu pa imamo ljude koji rade i misle kao vi,da nije SDP-a mislim da bi oni odavno unistili ovu zemlju,zato svakodnevno vidimo napade na SDP jer im ne odgovra politika rada i boljeg sutra za BIH.Bojkot nacionalistima i onima koji unistavju ovu zemlju.
Tacno tako,da nema SDP-a odavno bi oni napravili podjelu BIH kako oni zele i kako bi im uvijek djepovi bili puni para preko ledja gradjana.
Hvala Bogu dokle god je SDP-a njihovi podmukli planovi nece uspjeti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Cim osjeti da mu malo pada popularnost, javi se s jeftinim floskulama na koje SDP-ovcE svrsavaju. Te ne da Bosnu, te dovesce (arapski) kapital, te sve postenjacine u SDP-u.... A u stvarnosti - Bosna nikad raspadnutija, strani kapital ode u Srbiju, korupcija, nepotizam i sukob interesa na vrhuncu.... Bar je jasna stranacka podjela Bosanca i Hercegovaca - bogobojazni idioti su u SDA, idioti nacinalisti u SNSD-u i HDZ-u, te "ostali" idioti u SDP-u. 0.2 posto normalnih ljudi (citaj: statisticka greska) je ili otislo ili diglo ruke od ove farse cistog primitivizma.
Zar nas nisu dovoljno podijelili u ratu i sad jos hoce. Grobari!
Od ovog lika sada je sve impotentno. Prepotencija mu se prespinovala. pao mu...!
Meni je najzanimljivija drama bila kada su HDZ i SDA poceli ucrtavati nove granice nase drzave, i sad se kao odjednom (preko noci) njihova misljenja i ciljevi razilaze? Iskreno, tu nesto smrdi...
Vazno je se uvijek drzati principa. Tako se SDP beskompromisno bori protiv podjela dok se se sam podijelio na vise stranaka (SDU, DF...). Pa se bori za demokratiju dok imaju istog predsjednika citavu vjecnost :)
Vrijeme koje je iza nas pokazuje ko je uvijek uvijek bio uz gradjane a ko je samo opstruirao i negirao bilo kakva rjesenja, sdp je u svom mandatu uradio puno vise nego prethodnici a uspjeh je veci jer su bile nevjerovatne opstrukcije! samo naprijed
Slucajni prolaznik posto patriota u izbornoj godini :-) ...samo nas ti nemoj branit a narod ce se nekako snac...
DR Lagumdzija. Vi ste osvojili najvise glasova na proslim izborima. Od vas se ocekivalo da zemlja napreduje. Mi smo isli nazad. Sta nije u redu? Veliki lideri vode zemlju naprijed unatoc teskocama. Pametan nadje izlaz a budala izgovor !
Treba sve nacionaliste jednostavno "izbrisati" iz politickog zivota zemlje. Dosta vise sa nacionalizmom, vala su prevrsili svaku mjeru.
Ne lazi Lagumdija da ti Dodik naredi pristao bih bez pogovora,igras kako ti on kaze ali svima vam odgovaraju neredi u BIH tako lakse opstajete a sto vise bijede vama lakse manipulisati....
Vidimu glave! Više neću da ga komentarišem - totalno je bljak.
Stvorio " državu za čovjeka", priznao da mu je partija preča od države, on i njegovi reketaši sakrili imovinske kartone, dogovorli se sa Dodikom o tihoj disoluciji BiH, doveli spinere i i jedan i drugi, samo još da dobiju izbore i gotovo! Da, bit će gotovo ali za vas dvojicu, plus još trojica, te onaj feler iz EU - ove godine na izborima vam je noga u gujicu! Sretno vam bilo i vidimo se na sudovima povodom kriminala!
e moj zlatko, ti bi se htio ponašati kao slobo, a ne ide ti, slab si, sva sreća da si slab, jer kakva ona budala zla učini, a ni ti nisi ništa manja....
Kad bi se ova drzava dalje podijelila, onda vise ne bi ni postojala, ne bi je ni na mapi bilo.
NACIONALISTI koji nastojite podijeliti ovu drzavu GADITE MI SE !!
Kako uopste mozete podjelu ove jadne drzave BiH smatrati kao najbolje rjesenje ?? Dokle vise da se ova drzava dijeli ?
Dok nas i vas ne bude granica razdvajala,..DOK SE NE BUDE ZNALO CIJE JE CIJE I STA JE STA,..DOK SVAKO BUDE ODGOVORAN ZA SVOJA DIJELA I SVOJ RAD. Niko ne kaze da necemo sutra saradjivati ko najveca braca,..ali ako bi i bili braca NOVCANICI NAM NISU BRATSKI. Nikada vise Srbin nece ginuti da VAS oslobodi okupatora i sa vama da pravi drzavu,..od tog TALA i PARTNERSTVA ni sa vama ni Hrvatima ni bilo kim NIKAD VISE NECE BITI