Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citat; \"Sasvim je prirodno da je možda, ipak, u sve ovo skupa potrebno uključiti i Milorada Dodika (predsjednika SNSD-a), jer ima dosta nepoznanica kada su te stvari u pitanju, a već među nama postoje razlike koje se ne mogu u ovom trenutku prevazići\" Lakse mu udje metar u dupe nego milimetar u glavu. Koliko je vremena trebalo ovm mangupu da shvati da se bez glavnih figura ne moze igrati. On samo razmislja o tenisu, jer tu je samo jedan rekvizit; REKET.
\"Ako je to njima dobro, ja to ne mogu promijeniti\"- kako to pobjednički zvuči, druže Zlatko
Zlajoglu = 30 komentara Dodik = 130 komentara Zlaja, Zlaja, uvalim ti nani jaja, slabo ti ide!
vijece ministara tzv bih nece nikad vise ni biti formirano. To nikome i ne treba, kao i ova nakaza od tzv. drzave.
Ako ti se ne sviđa domindženja,ne postoji nikakva\"zajednička\"država,postoji samo Bosna i Hercegovina.
I tako ... Cijela država je i dalje talac Lagumdžijine opsesivne ambicije da sjedne u fotelju ministra inostranih poslova. Dajte mu je više, *ebla ga fotelja, pa da krenemo dalje ...
Kaj je Muslići. \'HELJP BOZNIA, ĐENOSAJD\' više nikog ne zanima. Lijepo biste trebali početi raditi \'al kako kad nesmijem jesti cijeli dan, kad mi žena nesmije izlaziti iz kuće i ostalo obrezano kulturološko nasljeđe. Sad se bojite Danca jer možda ćete morati poštivati Ustav. Užas, strava zamislite to. Zlatko nebu još dugo uz Amere mogao razh.ebavat ovu zemlju. A onda nek vas Cerić poduči da ovozemaljski život nije važan jer u raju vas čeka tisuću djevica lijepih ko Nađa Dizdarević. O da jeli lijepa ili ne saznat ćete kad dođete. Pozdrav Muslići
Njemačkom će vladati slobodni TURCI, hehehehhe
Ja se tebi moram ispričati jer sam mislio da si š.upak zatrovan nacio.nalističkom ideologijom, ali sad vidim da je tvoje stanje mnogo ozbiljnije. Imam razumijevanje za bolesne ili intelektualno ograničene ljude, nije sramota biti bolestan. A što se tiče politike uvjeren sam da će građani BIH uspjeti poraziti f.ašiste u svim narodima i uživati slobodu neopterećeni predrasudama. Pa i u Njemačkoj je nekada bio na.ci.z.am, a sad su tamo ljudi slobodni.
ma kome i treba vlada, kada ni drzava nije kako treba...
zbog nje je salko tarabe presako..
I dedo ti je bio gej!
Borjana Krišto u ništa...
Pushiona, Zlajoglu, K.U.R.Č.I.N.A za tebe, Moona i njegovog majMoončića Inzka, kao i za sve tvoje reketaše, crnokošuljaše i Lojanoviće! Čim pljačkaši & atentatori (Lojanovići), reketaši (Stranka zLa čovjeka) i crnokošuljaši fašisti (Hrvatska stranka propalica) iz tzv. federalne Vlade, priznate na 24 posto, odu tamo gdje im je mjesto, u KP Zenica, bit će i Vijeća ministara. A gospodinu Dodiku ga također možete podudlati, onako sočno, kako ste i naučili!
lagumdjija, ti si pravi bosanski patriota
druže zlaja, hajmo \'bacit\' jedan tekbir, ti povedi tita ti
Zna Zlaja sta radi, ja ga licno ne volim i nisam njegov glasac ali covjek zna sta radi. Nije Zlaja glup kao ovi do sada da pravi ustupke na stetu Bosnjaka koji su najbrojni u BiH, hoce HDZ mjesto presjedavajuceg sto je za mene i logicno u ovom trenutku a dodik hoce mjesto Ministra Vanjskih poslova koje je najvrijednije poslije presjedavajuceg tako da Bosnjaci dobiju neke nebitne resore i da ih nebude nigdje, ehh malo morgen to nece moci dok je Zlaje i ja mu tu cestitam i skidam kapu. Dodik i Covic se dogovorili stace i kakoce da ucjenjuju i misle glupe Bosnje pristace kao i uvjek hahahaha. A ovakvo stanje tjst vijece ministara u tehnickom mandatu ne ide nikome u korist jer to vijece u tehnickom mandatu trosi para onliko koliko je potrebno za osnovne stvari, novac se akumulira i ne trosi se nigdje jer to vijece nema pavu kad je u tehnickom mandatu, sve transe od stranaca i stranih banaka donacije, krediti itd su stopirane dok se novo vijece ministara ne izabere itd.