Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Međunarodna zajednica ne želi nametnuti rješenje vi se ne možete dogovoriti Nema druge nego da odete na janjetinu...
imam rjesenje, mozemo ga naci,jeduci pecenje.
Uz zvukove harmonike, srecom pa imaju i Dodu pjevaca, Tihic moze klepetat usima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
morat će visoki predstavnik početi koristiti bonske ovlasti, pa kao u hokeju leteća izmjena, svi van, drugi napad unutra
Napokon, poslije dugog, dugog, čekanja Zlaja izreče istinu! E, baš zog toga ste i već sada bivši vi " 7 veličanstvenih" Odoste, ali ne dalje od apsana.
Sa svojim izjavama,t,Lagumdžija ideš samo na ruku manjeg bh-a entiteta....EU je rekla da je entitet RS ispunio obavezu Sejdić-Finci...umjesto da nađeš rješenje u Federaciji,ti govriš da tog rješenja nema i da treba uvesti građansko pravo--- ili si glup ili se praviš glup ili je nešto treće sa strane...znaš da GRAĐANSKO PRAVO u BiH NEMOGUĆE,a ti se opet vataš toga...i ja bi to volio,ali sam svjesan da je to NEMOGUĆA MISIJA...niti se u BiH stranke ne mogu dogovriti oko toga,niti će bilo ko sa strane da se usudi to nametnuti...a kao drugo,ni sve i jedna multietnička država mora brinuti o etničkim pravima...jedan čovjek jedan glas je NEMOGUĆ u ovakim multietničkim državama,a ti to dobro znaš.... Vi se okrenite najbitnijem pitanju svih pitanja....EKONOMIJI....sve ostalo su PRAZNE i NEBITNE PRIČE
Vas sedmorica u neku stvar treba da idete. I to expresno. Hajde kada je sve besmisleno dajte onda I lude primjere. Ko zavrsi sa pricom da je federacija problem ko u rs se smije glasati za ostale, samo se za srbina glasa tamo i onda jos dodik podmece kako bosnjaci utjecu i biraju predsjednika iz rs i u rs. Koja smo Mi zemlja jada, no hajde sada su metastaze vani kod jednog ne bil vas on ponovo zbunio nekim svojim laganim tihim prdezom.
Kakav narod takva drzava. pogledajte malo oko sebe ,kakvi su nam odnosi sa porodicom,rodjacima,komsijama i ostalima? isto i kod hrvata i kod srba i kod bosnjaka,eto samo sto je kod bosnjaka malo izrazeniji za koji stepen nego kod ovih ostalih. znate svi na sta mislim: ljubomora,mrznja,osveta,ponizavanje pametnih ljudi,kradja,unistavanje parkova,semafora,auta,pretjerano konzumiranje alkohola mesa i kafe, zaustavljanje svakog moguceg napretka, neprenosenje znanja drugim ljudima,mjesanje u tudje zivote, lijenost, da je para preko noci, ljubav prema tudjim stvarima,nepostivanje svojeg....... i sad se svi pitaju otkud nam ovakvi politicari????? :-)
Slucajni prolaznik haha
Ko je god posmatrao ALiju kako dijeli drzavu i stvara pogodno tlo za kriminal svome sinu ,taj je sigurno bio slucajni prolaznik.
Zato mozete vas dvojica...dodik i ti...i to vrlo lako...dodik kaze a ti klimnes glavusom...
DAli je kriv onaj covjek koji 20 godina trazi posao da bi prehranio svoju djecu,a drugi mu ne daju?Treba sankcionisati i njega i njih?Licno mislim da u Evropi sigurno nema glupljih ljudi,ali i licemjera kao u Bosni.
Leglo fasista je upravo u BiH, lego nacionalista je upravo u BiH. S jedne strane se Dodik hrve da razrusi BiH u sto kracem roku, sa druge strane Covic i dalje hoce HZ-HB kao entitet i hrvatski kanal koji je obecao ima nekoliko izbora unazad, SDA da je BiH islamska republika i sa prijedlogom ove dvije navedene osobe bi dobili taj djelic Bosne ( Sarajevo i okolica ), dok je jedino jedan covjek rekao da je dosta podjela, da hocemo suzivot, da BiH krene naprijed!
hoćete suživot, ali sada kad ste najbrojniji, što niste htjeli suživot u jugoslaviji....
Sinisa druze! Ko je ucestvovao u raspadu Jugoslavije? Ko je poceo rat? Ko je poceo ubijanja i progone? Mislim da to ja nisam poceo niti sam u tome ucestvovao, a sa porodicom sam pretrpio svasta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne zele da nadju rjesenje, to je bit svega ... malo im je Lagumdzija poremetio planove daljeg rusenja BiH, to je ono sto njih sada najvise boli.
Tuzno je da mi moramo cekati da nam rjesenja nametne Evropska unija,pored nasih mnogobrojnih politicara.Vec 18 godina smo izlozeni nacionalizmu i istupima nacionalnih stranaka sa svojim zastitama vitalnih nacionalnih interesa koje koriste samo da bi krali i unistavali ovu zemlju.strasno.
I te kako bi se neki od njih dogovorili da im obecate nesto za to ... briga njih za BiH, jedini cilj im je izvuci neku licnu dobit od svakog dogovora, ako toga nema, nema ni dogovora.
Da smatram da je to jako tesko postici,ako znamo koje su namjere nacionalnih stranaka.Oni imaju samo jedan cilj sto vise obezbjediti sebe pokradenim novcem i opstruirati svako pozitivno rjesenje za BIH sto je duze moguce.
Ha ! E, neka si nam rekao, " vječiti" ! Ne može te se dogovoriti, onda sikter. Narode probamo novo, nema nam druge!
Spasite narod Bosne. Povucite se sa tih pozicija.
Naravno da ne mogu postici dogovor kada neki od njih nisu ni zeljeli naci rjesenje, nego pod izgovorom da traze rjesenje razmisljali kako da izvuku nesto za sebe.