Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odavno je i trebala nova klima u regionu, i ovdasnji politicari se trebaju okrenuti ekonomiji i boljoj saradnju u svim segmentima a ne voditi bespotrebene premirke kao sto su to neki radili sa obije strane, a znamo kako se neke stvari osjetljive i da tenzije nece donijeti nikome dobro
Ne treba zaboraviti sta nam se desilo, ali isto tako ne mozemo vjecno imati lose odnose sa susjedima koji nam mogu pomoci da pocnemo napredovati... Zato je ova posjeta veoma bitna i zato je bitno da se dogovori saradnja... A Lagumdzija je definitivno najbolji covjek koji moze da dogovori saradnju...
Veoma je vazno da pocnemo saradjivati sa susjedima i da zajednicikim snagama napravimo bolju buducnost... Naravno, rat se ne moze zaboraviti, ali moze krenuti dalje, a ne zauvijek zivjeti u proslosti. Svaka cast ministre Lagumdzija...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lagumdzija se uvijek za ovo zalagao,nadam se da ce napokon uspjeti stvoriti pravi odnos sa Srbijom i da ce ovi nacionalisti sto su protiv toga,shvatiti napokon da je to jedini izlaz kako bi postigli pozitivne rezultate.
Jest ovaj Vucic radikalac i svasta radio ali BiH ne moze da bira s kim ce saradjivati. On je nas susjed i morat cemo imati kontakta s njim, nazalost. Na nama je da izvucemo sto vecu korist iz toga a mislim da ce nase ministarstvo vanjskih poslova uspjeti u tome.
Ima istine u ovome, bit ce nam dobro samo ukoliko nam odnosi sa Srbijom budu bolji. Ako se budemo svadjali i jedno drugo ukopavali onda to nece nikome pomoci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dirnite jednog muslimana, likvidirat' ćemo stotine srpske djece.................
Dirnite jednog muslimana, likvidirat' ćemo stotine srpske djece.................
Kao da je Sultana docekao,ccc...Sta nam i rade,a samo se pretvaraju...
Bolje ikad nego nikad kako kaze nas narod,meni licno je drago da ce se stvoriti nova klima sa uzajmnim uvazvanjem i postovanjem i da konacno nasa drzava krene u svijetliju i bolju buducnost u odnosima sa Srbijom a i sa ostalim zemljama u regiji.
Htjeli mi to ili ne, morat cemo biti u kontaktu sa Vucicem bez obzira sta je govorio u ratu o muslimanima.
TITO i draza se rukuju zemljo profundajse,jamu nebi pruzijo ruku radije bi je osjeko motornom pilom,al kad je politicar imo obraz stid i sram..
saradnja saradnja i samo saradnja... proslo doba rata, zlatnih ljiljana i pozivanja na to pred izbore.. vrijeme da se okrene novi list
Lagumdžija nakon sastanka sa Vučićem: Stvorena je nova klima u regionu ---------------------------------------------- STETA STO CES JE TI SAMO OSJETITI DO OKTOBRA, A ONDA PRISILNO "PENZIONISANJE" U VJECNOJ OPOZICIJI, NAKON TOGA IDES U CORKU. ALI NISTA NE BRINI, NECE TI BITI DOSADNO, DRUSTVO CE TI PRAVITI RADONCIC, COVIC I IZETBEGOVIC, A VJEROVATNO I KOMSIC. MISLIM NIJE DA SE I ON NIJE VOZAO U BIJELOJ KABRIOLET MECKI SA SUNCANIM CVIKAMA I TO POD POLICIJSKOM PRATNJOM.
Mi moramo da shvatimo da bez saradnje BiH sa regionom BiH ostaje i postaje jos visa rupa! Meni nebitan lik Vucic je dosao, i mene ne interesuje taj lik nikako, ali ako je spreman na saradnju dvije drzave prije svega na ekonomskom nivou to je BiH korisno, zajednicki projekti, investicije, sve je to korisno, pa tako da meni nebitan lik Vucic postaje bitan jer se radi o saradnji i bitan je ako dodje do te saradnje, i samo je zbog toga bitan!
Ekonomska saradnja je neophodna a sto se tice Vucica i njegove licnosti, to je djubre koje je tokom rata boravilo na brdima oko Sarajeva i smijalo se gledajuci Sarajevo kako gori!
Oho,Slučajni Aurelio i Kukanjčev nasljednik....ovo je kao ok,a zakačili se za Kolarova i Nastasića...Vučić je još mali,kad uzraste postat će vuk,a Aurelio će opet biti slučajni...jah,jah,jašta nego jah...
Eno samo pertle vire iz dupeta
Možda je lage uzeo novu klimu, ali nama će biti vrlo vruće
Bogati?
ovo su pozitivni primjeri saradnje izmedju drzava u regionu i tako treba nastaviti, proslost ne treba zaboraviti ali u njoj ne treba ni zivjeti