Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nama pomoc treba sa svih strana, ako je Lagumdzija taj koji je moze dovesti, slobodno nek izvoli.
Sada je bitno da se sve straukture uključe u traženje pomoći gdje god je to moguće, iznalaženje sredstava, da se pomogne ljudima koje su pogodile ove poplave.
POGLEDAJTE OVE ŠUPKE IZ SDP-A KAKO SE NA SILU GURAJU U TOP KOMENTAR JADNO SMIJEŠNO, BOLESNO
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
........mislim da bi se strategija obnove i način razmišljanja, bitno morao promijeniti.......danas se isključivo govori koliko čemo dobiti od ovoga, koliko od onoga.......samo donacije na vidiku..............misli da je to potpuno pogrešno, okrenimo se sebi jeer nam nitko neće državu urediti ako je ne uredimo sami......a love nešto i ima, samo se mora malo drugačije raspodijeliti.............
ajmo narode po svijetu, dajte pare, ajmo milion ovaj, dva onaj, ajmo, ajmo, trebaju nove vile, vikendice, stanovi, auta, boravak u dubaiu, ajmo narode, dajte nama politicarima sirotinji, jebes ove nase nemamo sta da im uzimamo
Lagumdzija je na mnogo nacina ucestvovao u pomoci za stradale u poplavama, trudi se i trazi donatore za obnovu kuca, dokazao je da je politicar koji je u ovom vremenu potreban ovoj drzavi i da mu narod moze vjerovati za razliku od ostalih kojim su puna usta naroda ali samo pred izbore!
OSTAVKA !
gledaj ti, njemu vazda oci na pola koplja. . . pravi mućak
Krediti,donacije,nerad i pljacka...to je slika ove poslednje sdp-ove vlasti...ako nista onolike pare od CZ su mogli isoristiti pametnije...zao mi sto moram u ovakvoj situaciji to napisati ali ovo im je dobro doslo jer su bili bankrotirali jos davno...nikad gora vlast od rata naovamo cak su nadmasili i sami sebe iz vremena alijanse...nek je Bog na pomoci ovom narodu sa ovim prodavacima magle...
Nek je Srbija napredovala- Evropo i Ameriko nabijem te na k....
Ako bude UN pomagala kao u ratu garant će bit genocid potopa. A taj nazovi ministar koji je svoje građane izdao i prevario ima očigledno jak PR kada ga ovoliko reklamiraju.
Najveću bi nam uslugu učinili kada bi vama, tj. političkim strankama koje su godinama na vlasti, zabranili obnašanje bilo kakve funkcije. Jer narod očito ne zna da vas kazni. A što se tiče poplava, kada ćete početi da preuzimate odgovornost za ovo što se desilo? Da počnete da pričate o uzrocima, a ne samo posljedicama ove nesreće? Ako vi ostanete na vlasti, posljedice svake slijedeće nesreće mogu biti samo veće.
Hocete donatore da i od njih kradete malo vam od vaseg naroda sto ste godinama uzimali..... STOP GLAVONJAMA https://www.youtube.com/watch?v=Sg_MUhLGgbQ
OSTAVKA !
Eh da imam kakvu moć da ga objesim za muda na orah..
Trebat ce puno para da se nadoknadi steta koju su poplave napravile. Ljudi su u teskoj situaciji. Mislim da bi bilo super kad bi se vise donatorskih konferencija organizovalo.
jelde zlaja to bi nadoknadite ono sto niste 90i 2000ih mogli od SDA
ŠTO JE POŽELIO KRASTI DONACIJE NIJE OD RATA
pokrao je on dosta toga i nakon rata.
samo dajte pomoc sa svih strana, a nase robne rezerve nek stoje.
ima burazeru, Lijanovic je jos reko da nece trositi robne rezerve, jer cekaju na donacije.