Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mirko Šarović, jedini ministar iz bosanskohercegovačkog entiteta RS, koji radi prije svega za interes Bosne i Hercegovine i njenih građana, iako je dotični SDS kadar, za nepovjerovati, ali istinito, danas je postao "valuta" na ime trgovine nove koalicije NSDAP (Nacional Socijalistička Dupelizačko/uvlakačka Antidržavna Partija), a sve pod sloganom "pomogni ti meni, pomoću i ja tebi"!
Jesi li ti zaista Za Mirka Šarovića ili si protiv SDP-a?
@problemator Ti na tvoju žalost nisi ništa više evoluirao od našeg posljednjeg "susreta", kao što imam naviku reći "nije meni tebe žao što ne shvataš, nego mi te žao što ne možeš shvatiti"..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
SDS je prije 2 sedmice trazio od SDP-a da ne glasa za smjenu Šarovića, a SDP je za uzvrat tražio da SDS glasa za Zakon o vojnoj imovini. SDS je to odbio, ali eto izgleda da je Dodik na tom pitanju ublažio stav, tako da bi se moglo očekivati da prođe navedeni Zako, a da Šarović postane bivši Ministar.
SSAROVIC JE JEDINI SRPSKI POLITICAR KOJI VIDE KORIDTI RIJEC BOSNA,NEGO SRPSKA I ZATO SMETA DODIKU.ZLAJA,AKO GLASAS ZA SMJENU ONDA SI IZDAJICA VECA NEGO SAM MISLIO.J... TE DODIK U GU...CU. ZBOG VAS RATUJEMO DOK VI AKSAMLUCITE
VIRTUALY1@ i ostali sdp-ovci koi djete savjete lagumdziji bunardziji idite mu se napusite malo kite *** vas on komentarises koliko sam mogao da vidim komentari su ti ocjenjeni izuzetno lose da imas i jedan koi je u zelenoj boi nemas tako da bi mogao labrnju da zatvoris sa svoim mentorom mars u p.m svi politicari koi nosaju orahe po dzepovima
jesi se nalizao supka danas svom miciiii naravno da jesi kao i obicno dode ti kaze bice kako ja hocu ti se crvenis na tv ekranu zlaja kanta politicar samo sa zeninim firmama pokupio posao za stampanje listica glasackih i sad za popis
hajde zlaja dosta i tvoje suplje usitnilo je trpicemo te jos 12 mjeseci
Da napomenem da je Mirko Sarovic clan SDSa.Znaci stranke ciji su pripadnici bili najpoznatiji ratni zlocinci.Ratko Mladic,Momcilo,Karadzic...odnosno pripadnici te stranke su i pokrenuli ideju o ubijanjima i protjerivanju Bosnjaka,Srebrenicu...Neznam trebam li jos da nabrajam Bosnjama koji zaboravljaju preko noci ovakve stvari.Sto znaci da trenutno SDS prica price za malu djecu.Budale cak kazu da se Mirko Sarovic i SDS zalazu i rade za dobrobit BiH.to je cisti privid,sve dok nedodju na vlast.A onda ce se ponasati kao i 1992. Sve su to ista govna.svi su oni Ratko Mladic.NEZABORAVITE.
Dobro je dok organi odlučuju..
Jel' Lagumdzija s onih par njegovih bivsih studenata "nadlezni organ SDP-a? Oni sto su mislili svojom glavom su ionako pobjegli od "Vodjine inkluzivnosti". On je jos jedan dokaz o bezgranicnosti ljudske tastine. Slucajni prolaznik!
Lagumdzija vec godinama pristaje na Dodikovu igru minimiziranja svih institucija BiH a usput je na taj nacin za narednu deceniju pokopao i ideju socijaldemokratije na ovim prostorima. On je preozbiljno shvatio ono "politika je umijece moguceg".
šatro oni ne rade šta im ti kažeš.
ovaj BH politicki sistem je klasicno mafijasko maslo,skupe se celni ljudi razlicitih profesija,razlicitih boja(stranaka)i odlucuju ,imaju oruzje a to jest medije i preko ekrane dolaze do ciljeva,familia ala dodik i familia del lagumdzija,tu je i sultan tihic i njegov cuko beg-izetbegovic bakir kardeš ,zaboravi i hercegovackog papu svrstat medu ove,on je veoma veoma bitan hrvat u hercegovini,samo sto voli sebi stavit u dzep a ne drugima...
ne znam fakat cemu dizanje u zvijezde mirka sarovica, ocigleno su pojedinci zaboravili ko je i sta taj covjek. to sto je pomagao ratnim zlocincima, bio upleten u aferu "orao", zloupotrebljavao polozaj itd. to nema veze
Primjer demokratskog odlucivanja u SDA : " Suljo i Bakir rekli i tako ima da bude ! "...
Meni je postala simpaticna ova podrska SDA SArovicu i SDSu,ali sa druge strane kada malo bolje razmislim pa oni su koalicioni partneri bili i tokom rata(udruzenim snagama su nas uvukli u rat,trgovali teritorijama) pa mi onda zapravo ni ovo nije nista cudno.