Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li više iko njegove izjave shvata ozbiljno?
ja ih vise ni ne citam
Pomislio bi covjek da ovo spadalo radi nesto dobro za ovu drzavu, dobro manipulise ovom bijedom.
Kako da radi za Državu - a partija mu preća od Države. Eno pitaj njegove jurišnike!
Kako da radi za Državu - a partija mu preća od Države. Eno pitaj njegove jurišnike!
Covjek samo pokazuje koliko je strucan za funkciju koju obavlja. Koliko se zapravo trudi i koliko ima iskustva za ovakve stvari vidi se evo i na rezultatima koje pokazuje i ostvaruje
Mogu pricati o njemu sta hoce ali u ovoj oblasti nema bolje politicara. Zna stvarati i odrzavati kontakte sa drugim drzavama.
Vidi se da ovo MVP radi jer su stalno po nekakvim sastancima i stalno potpisuju nove sporazume i privlace investitore da dodju u BiH. Kad se sjetim sta je sve radio prosli ministar MVP Sven Alkalaj ovaj je dobar.
Sve što je otvoreno, liste za izbore, otvorena vlast, otvoreni lopovluk, je mrsko i gnusno Lopini Lagumđiji, te njegovim poslušnicima - reketašima. A, nebuloze iz Dnevnika TV1, nesluša ni najmanja raja u BiH!
Čovjeku kapa dolje, koliko god bio arogantan on je jedan od najsposobnijih bh političara
i ne morate vala na svaki text o ovom junaku afera "reket" i "bosnjacki institut" stavljat fotku njegove ogavne lojave glave. pokvari nam dan https://www.youtube.com/watch?v=idth5Wf_oQ4
Interesantno nalix kako si dezurni samo na objavama gdje je SDP ili Lagumdzija, pitam se da nisi kakav Komsicevac?
to se pitas jer jos uvijek komsica sanjate i placete za njim. a naravno da cu protiv naaajjgore vlasti i politike od rata do danas. zavili su federaciju u crno, jos uvijek je zavijaju jer nas niksic jos zaduzuje da mogu sdp banditi pokupit koliko budu u mogucnosti jer znaju da im je totalna metla na izborima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lagumdzija borite se za ovu zemlju i svaka cast za to,gradjani vas podrzavaju,jer je jasno vidljiva linija izmedju onoga sto radite vi i onoga sto su radili prijasnji ministri vanjskih poslova.
@torente cekaj pise mu kemina sekretarica mail pa ce ti odgovorit :)))
Sa Lagumdzijom kao ministrom vanjskih poslova, ova drzava moze daleko dogurat.
transparentnost rada vlasti, uključivanje i osnaživanje građana i civilnoga društva, borba protiv korupcije su definitivno stvari koje su pozitivne, a u isto vrijeme mnogi ih se boje ... vama svaka cast sto zelite ici u tom smjeru, jer tako cemo i krenuti naprijed ...
Od kako je ministarstvo vanjskih poslova preuzeo gospodin Lagumdzija uradjene su dobre stvari,covjek e ima iskustvo i odlicno obavlja posao.Sve pohvale.
Napredak se vidi,ocigledno je da ministarstvo vanjskih poslova funkcionise na visem nivou !!
Zna Lagumdzija svoj posao. Sa velikom odgovornoscu sve svoje obaveze obavlja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ministarstvo vanjskih poslova je sigurno na visokom nivou,barem su za razliku od drugih dosta aktivniji i vise rade,sto je ocigledno !!
@torennte, takvom kao sto si ti, se ne moze obrazloziti. Svako obrazlozenje bi dementovao, sa istom uvjernoscu, da si ti u pravu. Sumnjam, da si ti netko, tko bi mogao da razumije ta obrazlozenja.
uvijek je pokazivao svoju hrabrost bas poput velikog vođe: https://www.youtube.com/watch?v=idth5Wf_oQ4
Kako je DF danas?
Po onome što se čuje super. Zlatko se opet uvalio u laži i spinovanje. A ovi mu samo pišu recke. Vjetovatno će ih pred izbore i sabrati!
Ministarstvo vanjskih poslova vec duze vrijeme svoje zadatke obavlja na najvecem mogucem nivou. Zahvaljujuci ovom ministarstvu privukli smo pozornost velikih stranih investitora,sto je jedana od jako bitnih stvari za drzavu !!
Super, samo nek se radi. Ovo su sve pozitivne vijesti, odlican posao gospodine Lagumdzija.
de ja cu ti platit duplo vise nego sto ti sdp centrala placa samo smisli novi i dublji komentar
Ne zamjerite mu, propuh ga opalio! :)