Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma banda. I jedni i drugi i treći i stodevedesetidrugi. Mi praktički nemamo izbora. Svi bi u politiku, svi bi na državnu sisu, svi su fol pošteni, vrijedni, pravedni i sve će nam dati sve dok mi njima damo glas. A onda ništa. Onda ide višemjesečna saga o sastavljanju vlasti, malo prepucavanja između BL/Sarajeva/Mostara ko fol brane nacionalne interese, u međuveremenu se pokvari pola onih Audija iz prošlog mandata i treba dizati kredite, pa onda još kredita da se otplate neki stari krediti, o novim poslovima ni riječi, RS se otcjepljuje već osmu godinu zaredom, šestorke se sastaju u nekim vukoj**inama a narod - ko šljivi narod. Zar se ovakvu državu prolila sva ona krv? Je li naš narod (sav, od B. Gradiške do Neuma) ovo zaslužio? Ma goni ih sve kraju. Odavde se treba seliti. Šta imaš od patriotizma kad ne možeš djetetu pelene kupiti.
www.facebook.com/NeGlasaj
pa ja nisi budala da dijelis samo se sebi nakupi i ellhadulilah
Bravo Gracanice niste vi dzaba napredna opstina.
dok je naivnih glasača biće i lažova u vlasti,zanima me kako će lagundžija drugi put proći bez komšića,onaj je čovjek vuko za sdp.
zar da nas predstavlja neko ko kaze da mu je partija bitnija od drzave ? E KAKO STE VI GLUP NAROD aman jarabi
NE DOPUSTITE DA OVAJ MULAC POBJEDI I UDRUZI SE SA FAHROM VIDJELI STE STA SU URADILI ZA KRATKO VRIEME A STA BI TEK URADILI ZA PAR GODINA....ne budite budale i e vjerujte pricama za malopumne !!!
Danas sam bio na predizbornom skupu SDP u Bihaću i moram da vam kažem da je dr. Hamdija Lipovača javno rekao protukandidatu SDA da je seljak i da grad Bihać nema tolerancije niti mjesta za ljude koji nisu \"pravi Bišćani\" Hamdija Lipovača je osramotio SDP kao niko do sad, predlažem gosp. Lagumdžiji da hitno istog izbaci iz stranke dok nije potpuno devastirao SDP na ovim prostorima.
Bravo Zlaja ti si jedini lik koji nevrijedi puno,ali puno vise od drugih likova koji koliko toliko brani drzavne ineterse. Ostajem vjeran SDP-u ovi drugi nas 29 godina mrcvare
E Zlaja ove godine za razliku od prethodnih 20 ces od mene dobiti cunanu :) Hvala ti sto si me otjerao u svijet i pokazao mi kako negdje moze i bolje da se zivi :)
@ampak Bosnjak sam ali j.e b.o. ti vlah m.a.t.e.r dok je takvih kao ti ova zemlja nema buducnost.Njena buducnost je multieticnost a ne fildzan drzava gdje ces se ti i slicni tebi osjecati kao gazde.Zapamti da je BiH i hrvatska i srpska i bosnjacka.Dok je takvih kao bice i Dodika.Ustvari vi i Dodik vodite istu politiku rasturanja BIH.
tu nekakvu Lidiju Korac i Karla Filipovica UVIJEK spomenu da se zna da u SDP-u postoje i cak dva Vlaha ! ustvari, bilo je cak 3 ali je Sejdo saznao da vise nece moci predstavljati Hrvate pa se naljutio i otisao ...
doslo je vrijeme da se kaze SDA-ovcima doslo je vrijeme da se kaze Tihicu doslo je vrijeme da se kaze Bakiru doslo je vrijeme da im se kaze: da nisu oni, i samo oni branili ovu drzavu. Ovu drzavu su branili svi narodi BiH, a ne samo i iskljucivo samo SDA-ovci! dosta je vise toga dosta je obmane naroda
Gračanica ide naprijed Tuzlanski kandon ide naprijed Federacija ide naprijed BiH ide naprijed SDP ide naprijed!
Svakako je da SDP jedina stranka koja spaja i okuplja ljude... Nisu kao nacionalisti SDA, SNSD i HDZ