Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast Zlatko. Ti ipak ako nista govoris o napretku BiH, za razliku od SDA koja samo govori o smjenama, blokadama, foteljama
Radi Zlatko pravo ali na stetu Bošnjaka.
Stvarno smo TELAD, dok Zlatko i Damir uzimaju lopatom( 0d Turaka na koridoru - 5%), mi ko fol pišemo neke komentare podrške njihovom lopovluku.
SDP pokušava kontrolisati i internet. Ima li većeg dokaza da su diktatori i izdajnici? Zlatko, izdao si Bosnu, ali Bosna neće izdati tebe, prugutaće te.
Ko drži do sebe, odriče se ovog hohštaplera i SDP-a.
@Crveni kmer na komentarima Je li tebi zaista plaćaju da ovako providne, maltene identične komentare pišeš? Ako je tako, onda su ti gluplji nalogodavci od tebe, jer bi samo neki idiot sa IQ == 80 tvoju priču mogao popušiti.
Jedino što je jasno u vezi prvih pet-šest komentara jeste da ih ostavlja Kemal Kačapor, kao \"totalno neutralan\" čitatelj. Jadno do bola
definitivno smak svijeta 21 decembra:))
MRŠ LAGUMDŽIJA, PRASE JEDNO PRODANO
Svaka cast SDP i Zlatko. Sve snage ka EU. Ovom prilikom bih zelio da svi skupa izrazimo zelju ka Evropi i da se bar oko toga zajednicki dogovorimo. Nadam se da nece biti opstrukcije!!!
Ako je ikada ikome odgavrala funkcija na kojoj se nalazi, to je ovaj slučaj Zlatka Laguma kao MVP-a,nisam simpatizer,ali dobro radi svoj posao, ruku na srce
Svaka cast za priblizavanju EU. Nadam se da ce ljudi poceti da bolje zive i da vise rade poslije ispunjavanja uslova. Trebamo svi zajedno da radimo za boljitak nasih gradana, i nadam se da ce i druge stranke ucestvovati, a ne samo opstruirati put napretka BIH!!!
BiH sigurno korača na putu ka EU integraciji
Svaka čast Zlatko, ti si jedini političar koji radi svoj posao kako treba, a sva se koplja o tebe lome, ali ne dajjj se !!
bilo je i vrijemee da poličari preuzmu odgovornost i krenu raditi