Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lagumdžija smrdi ti trag!!!
E moj Zlaja, nisi ti Valter, ti si Kondor!
ovaj covjek nije uredu vodite ga doktoru.
prva greska zlaja ti je koalicija sa sbb kriminalcima. druga greska je istupanje komsica . a treca sto se sam neukantas .
koji je kreten onaj laguzdzija , e bas kreten, ja sam bio simpatizer sdp sve dok kreten neuvuce i fahru . za kojeg i ptice znaju sta radi. ici u koaliciju sa najsmrdljivijom strankom, a posle izbora izjavio nikad sa sbb. ali kasnije pomislio mogu mu valjati fahrini prijatelji, mocni kriminalci, e pa sad trazi pomoc kod scepe . p.e.d.e.r.c.i.n.o
scepo i zlaja se zegaju .....
meni se onaj laguzdzija zgadio od onog dana kad se vjenco sa scepom. znao sam da ce riknuti. nek ti je laka crna zemlja zlaja
e sad mi nisu jasni ljudi koji i dalje podrzavaju laguzdziju. ako je jedan istinski patriota i prijatelj bosne napustio tu stranku , kako mogu idalje neki podrzavati brak laguzdzije i scepe
Ode SDP u P.M, a i nekaaaaaaa!
zlatko pravi ravnogorac usta mu se pošampi
Ovaj lik je bolan u vugla! Izgleda da jos nije shvatio da je SDP zahvaljujuci gospodinu Komsicu na izborima i dobio toliko glasova! Jedva cekam ove lokalne izbore da vidim kolko ce ga ispusit sad, a gospodinu Komsicu zelim brz povratak u SDP cim ovog mufljuza izbace jer ne mogu da vjerujem da je SDP drustvo jednog lica. U svakom pogledu strasno!
BRAVO Željko zaustavi reket politiku koju sprovodi damir hadžič koji je tu politiku sprovodio u novom gradu sa okorjelim kriminalcem i ratnim profirerom iz boss-a esedom radeljašem , krao hranu sa žuči i prodavao po sarajevskim pijacama sada tim parama kupuje glasove (više puta osuđivan,....... ŽELJKO NAPRIJED UZ TEBE SMO..........PROTIV KRIMINALACA I RATNIH PROFITERA.
Predsjedniče, to nedonošće Željku Komšića si trebao otjerati davno, podrška tebi i SDP, u borbi protiv SDA, nacionalizma i ostalih negativnosti, seljake vratiti na selo, Srebreničane vratiti u Srebrenicu neka tamo hodaju u uprdjenim dimijama a ne nama po Sarajevu.Gradjansko Sarajevo, seljaci nazad na sela odakle ste dosli 1992 godine, kao fol protjerani, a iz Sarajeva vas niko nemoze pomjeriti.Da ste protjerani vratili bi se na svoje, nebi nam smra d sirili po Sarajevu.Ja sam Bošnjakinja ali se stidim toga radi Srebrenice, Žepe, Rogatice itd, na bjeli luk mirisu a po Sarajevu hodaju.
Zlatko pozdravi mi sve na onom svjetu....
LJudi, G. Komsic nije napustio SDP, on je otjeran.
A Re*publika Bosna i Hercegovina DOBIJA SVOG LEGITIMNOG I CASNOG PREDSJEDNIKA ZLATNG LJILJANA ZELJKA KOMSICA !!! PUKNOTE SVI DUSMANI RBIH-e, Daytonski Sporazum ide u KANTI SMECA ZA SVA VREMENA !!! RBIH4EVER !!!
A zašto bi uticalo na vanjsku politiku balijice skrivena?