Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.bosnjaci.net/pril og.php?pid=35870 pokret pravde za institucije ,ustava i drzave bosne i hercegovine,podrska!
nek se prepucavaju dokle im je volja, odnosno sve dok im to blentavi narod dozvoljava i koji nije u stanju izabrati postenije predstavnike jer je i sam k\'o i izabranici im. poglavice tu ovcarsku blentavost samo iskoristavaju (perfektno). isto tako i evropski \"demokrati\" i \"cuvari mira\" u bosni samo pune svoje dzepove preko ledja bosanskog blentavog i politicki inferiornog naroda. ipak, nadam se (ali nisam siguran) da blentavi narod nije do te mjere blentav da se ponovo zapocne klat\' medju sobom, za ciljeve i licnu korist izabranika im, tj. nacionalnih poglavica.
a ko ce to PONOVO ratovat za opljackani feud i u datom momentu poklon srbima republike od vlastele? ocevi, sinovi i kceri iz SBiH , SDA i SDP dijaspore puni snage i zdravlja od prvih do zadnih redova sa hanumama u logistici. U sljedecem eventualnom ratu NATO bi osiromasenim uranijem opet pomogao, ali ovaj puta 100% PO CJELOVITOJ BIH !
Zlatko podrzavamo te, ali... da bi dobio rat, trebas u njemu i ucestvovati, a ne stalno odbijati te sastanke. Ako se ovako nastavi... onda od tebe ocekujemo da postanes bosanski Che :-)
Vijest iz CIA-e za Lagumdziju , Silajdzica, Komsica i ostalu bratiju DEMOKRATA - ligu vladara1990. s jedne, i \'\'NACIONALISTU Dodika\'\' s druge strane : MEJER: REFERENDUM U BiH - REALNOST 25.10.2009 10:04 (...)lideri etničkih grupa u BiH trebalo da organizuju referendume, a zatim da sami međusobno pregovaraju o strukturi zemlje BEZ UPLITANJA MEDJUNARODNE ZAJEDNICE. (...) \"Suprotno Jeljcinovom periodu, Rusija se danas ponovo tretira sa uvažavanjem i kao jedna od vodećih svjetskih sila. Balkanske zemlje to uočavaju i pored veza i intreresa sa zapadom, uviđaju da mogu da imaju korisne i profitabilne veze sa Rusijom - trgovinske, političke, pa i vojne. Jedan od primjera koji to ilustruje je gasovod `Južni tok`, koji će prolaziti kroz balkanski region, uključujući Srbiju, od čega će ta zemlja imati velike koristi\", ocijenio je Mejer. www.teleklik.net/index.php?akcija=vijesti...10... - Prije 5 sats(i) -
Pa, odbijati pozive za razgovor moze biti lose...jer ce neki zaista zakljuciti da je svaki dogovor nemoguc.
Nedavno sam gledala na tv kako se rjesavaju problemi komsija. Neki uspiju da izglade probleme tek uz pomoc posrednika, ali opet posrednik ne ucini nista osim da postigne da se sukobljene strane gledaju ravno u oci i uspostave medjusobnu komunikaciju.
Ma, mogao je on na kulturan nacin da odbije sastanak, vjerovtno niko nije ni ocekivao da ce ga prihvatiti. U buducnosti neka razmisli s kim ce komunicirati. Ako misli da u nekakvoj drzavi BiH ne mora komunicirati sa Srbima, kako onda misli uopste da ima drzavu, ta nece mu Evropljani dolaziti za prevodioce svaki cas. Neka ne komunicira, ali neka se onda javno izjasni da ne zeli nikakvu komunikaciju osim preko posrednika. Pa da se zna.
Prijetnje su znak nemoci. Ima boljih nacina. Niko u svijetu ne koristi takav vid komunikacije osim vas.
Bice zanimljiv Dodikov komentar u vezi ovog, ako se uopste udostoji da komentarise, ali on uvijek pronadje nesto originalno i do bola istinito!!! Poput Kusturice. A, to je onaj mali sto je hvatao lopte...he,he...Zna vas Kusturica u dusu, doktorirao na vasim dusama!!!
Zar ne mogu bar pismenu komunikaciju podici na neki pristojan nivo? Mislim, prijetnja nekom o smjeni...I sta to sto je on napisao moze izazvati kod obicnog citaoca? Samo da jos vise bude uz Dodika, sto znaci da smjene nece biti. Revolt. A za Dodika cemo lako, on ce vec naci nacina da odgovori doticnom. I sta? Kao, to je vrsta dijaloga kojim ce \"spasiti\" BiH? Jest, al malo sutra!!! Sramno, ne znas vise jesi li u bokserskoj areni ili medju politickom \"ELITOM\", BRE!!! Jesu ih takvom ponasanju i kulturi ucili na Titinim univerzitetima, gdje pokupise ulicne manire? Strasno!!! Sramota za jednog intelektualca, mnogo si sta dozvoljavaju, spustaju se na nivo onih koji su odrasli na ulici!!!
\"...da i vi kao celnik promijenite svoju visegodisnju politiku ili cete i sami biti promijenjeni\". E, pogledajte ljudi seljakluka i krkanluka u ovoj Lagumdzijinoj posljednjoj recenici. Pogledajte sta sadrzava ta recenica: prijetnju da ce neko biti smjenjen. Ne moze bez prijetnje. Svi znamo da on ne moze da prijeti Dodiku jer ga nije on birao, niti ce ga smjenjivati. Naravno, jednog dana ce biti smjenjen, i jedan i drugi, ali ga nece Lagumdzija smjenjivati, a ni secijasi(imam i ja prava na malo prostakluka, kad vec visokopozicionirani politicari to sebi dozvoljavaju). Je li to ton kojim se pismeno komunicira medjusobno kod vas? Kultura? Lagumdzija je postigao jedino to da ispolji svoj prikriveni bijes na vrlo nekulturan nacin. Vrlo bijedno, dapace.
Lagumdzija...Jel to onaj sto je malom Kuturici dohvatao lopte ?
da z.l. nije demagog i da je prijatelj (stanovnistva) feuderacije i republike srpske kao sto je neprijatelj \'\'dodikovog nacionalizma\'\' , pod 1.zalagao bi se iskljucivo za ukidanje kantona , od kojih je svaki zasebno ekonomski i u svakom drugom smislu opasniji po opstanak feude-racije od \'\'opakog dodika\'\' i republike srpske - poklon paketa feuderalne lige vladara1990. ovim dokumentom uz ligu vladara1990. dokazao je da je spreman na sve da zadrzi vlast, ukljucujuci i \'\'mala\'\' s.r.a.n.j.a samome sebi u usta, jer do zadnjih opcih izbora dodiku je bio partner , a kad je uvidio da od \'\'nacionaliste dodika\'\' nema materijalne koristi kao od feudemokrata po kojima je do tada na sva usta b.lj.u.v.a.o (toliko o dosljednosti), onda se zakleti TITOista, sa SDA i SBiH DEMOKRATAMA dao u biznis projekt protiv \'\'nacionaliste dodika\'\' i s utemeljiteljima r.s.-a, poslije opustosene feuderacije i njenih stanovnika, okomio se na imovinu republike srpske i rs stanovnistva.
SRB IN je jedan krvolocni genocidni tarorista kome najbolje odgovara kad se moze krvi napit kad nema krvi on pije svoju krvavu mokracu,samo kev srbina tjesi jer u svojoj amebskoj kolijevki on je vec znao da mu je samo krv hrana,sto je krv crvenija njemu zelja zesca... Inace Zlatko samo tak,ne popustaj i ne doposti vise da krvolocne genocidne hinje gaze,pljuju i ponizavaju drzavu i narod!Kom se nesvidja neg ide u svoju maticu gdje im je entitet cist,posto nemogu zivjet s drugima ves samo s genocidnim krvolocnim cudovistima! DOSTA VISE bolkiranja,pljacke i ignorisanja drzavnih institucija,naroda i drzave Bosne i Hercegovine! BiH4EVER!