"Podrška reformskim procesima"
0
Lagumdžija i Musić vratili mandat Suljagiću
Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vehabije MRŠ!!!!!!
Koliko glupog svijeta ovdje. NIKO NE UKIDA VJERONAUKU. BUJRUM SLUSATI GDJE I KAD GOD. UKIDA SE VJERONAUKA U PROSJEKU OCJENA. RESPECT!!!!
Vise necu glasati za vas. Prije 10 godina ste dobili vlast i obiljezili ste je sa slanjem neduznih ljudi (muslimana) u Guantanamo. Sada ste dobili vlast i poceli ste sa vjeronaukom u skolama. Od mene glasa vise necete dobiti. Stoko , bagro !
Ovaj proizvod /srajevo-x.cm je \"Garantovano sa svinjetinom\"
fuj, fuj, fuj u kakvom drustvu zivimo, komunisti, ateisti fuj
Potpisujem tvoj članak i nemam ništa dodati!
Da je ministar Suljagić uistinu želio ukinuti diskriminaciju u srednjim školama i fakultetima, dopustio bi učenicima i studentima ,da jednom sedmično/petkom mogu otići na džumu, koja je za muslimane /Bošnjake obavezna molitva. Zamislite tu situaciju, da do krajja školovanja, ne možete ispunjavati najveću obavezu svoje, vjere, da kršćanin npr. ne može do kraja svoga školovanja otiči u crkvu , jer škola radi nedjeljom. Koja dvoličnost komunista/SDP-a !!!
e glupaco moja savremena, kada se ostavljaju takvi komentari ne pise se mail. sada sam te prijavio policiji zbog sirenja govora mrznje, i poslao im linkk. hvaala isto si mi olaksala posao
http://www.bljesak.info/cont ent/view/74662/155/ Vahid Hećo uredbom poništio milijunsku investiciju: Hercegovina bez 50 milijuna eura Na ovaj nečin platformaši sređuju politiku, BiH ostala bez 50 milijuna EURA strane investicije.. mašala hećo je uvijek imao NJUH za posao..poserem mu se u usta...
ZA TAKO NESTO POSTOJE MEJTEFI TREBA TO IZBACIT IZ SKOLE KO HOCE I ZELI MOLIM NEK IZVOLI U MEJTEF ISO SAM I JA
Jao jes mi dobro kad se nabijam na kisobran.
Cijenjeni gospodine,ministre Dirnut Vašim nadasve ljudskim gestom kojim ste spriječili diskriminaciju djece koja ne pohađaju vjeronauku odlučio sam vas zamoliti da nastavite u tom smjeru. O čemu se zapravo radi. Naime, već duže vrijeme u Sarajevskom kantonu, a moguće i u ostalim dijelovima Federacije provodi se praksa da se kao neradni dani uzimaju samo oni dani koji su sveti Jevrejima i kršćanima, dakle subota i nedjelja. Obzirom da je u Sarajevskom kantonu značajan broj djece koja nisu jevrejske ili kršćanske vjeroispovijesti, a smatraju da bi petkom trebali odlaziti na džumu jer je po njihovoj vjeri džuma farz-ajn (stroga dužnost), mislim da se ne bi trebali diskriminirati time što taj dan bivaju na nastavi.
Sva djeca idu na vjeronauku, pa bili im roditelji bravari ili visokoobrazovani, kakvih je inače među njima manje. Zatucan, brate, narod. Zna se o kome pričam. Većina su muslimani, bošnjaci. Mislim da nema za vas nade, priglupi ste, nema vas 2% normalnih, a i oni šute. Treba vam svima skratiti pantalone a žene pod hidžab. Sav svijet riga od vašeg primitivizma. Sinove u vehabije, kćeri pod hidžab, a i poligamiju uvesti što je vama u tradiciji pa još više srozat ženu! To vi hoćete, to vam je Alija dao, to ste vi - zatucani i daleko svakom kršćaninu kuća od vaše!
Mace furajte u gluhu bukovicu pa mota tu seljacku pricu
ma marsh u pm svi vi....ako zelite da vam djeca imaju vjeronauku i uce o njoj saljite ih u dzamije i crkve!!! vjeronauka je nametanja djeci...ja ne bi prvi zelio svoje dijete slati na casove vjeronauke!!!!
moj ministre idi odavde ebo te tata ludi idi kosi travu seljacino
i tako dođe Muljagić na posao u ponedjeljak, pocjepa svoju instrukciju, popi kafu i u nove radne poraze!